counter

Δημήτρης Νταούλης: Που βρίσκεται σήμερα ο “Μιχαλάκης” από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες”;

Δημήτρης Νταούλης: Που βρίσκεται σήμερα ο “Μιχαλάκης” από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες”;
Δημήτρης Νταούλης: Που βρίσκεται σήμερα ο “Μιχαλάκης” από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες”;

Στην εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη” και στον Φίλιππο Ηρειώτη μίλησε ο Δημήτρης Νταούλης το πρωί της Τρίτη 6/9.

Ο «Μιχαλάκης» από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Λατρεμένοι μου γείτονες” επέστρεψε στο σπίτι στο που γυρίστηκε το σίριαλ και μίλησε για όλους και για όλα!

«Από μικρός ήθελα να παίξω σε ένα σήριαλ και έτσι οι γονείς μου με έγραψαν στο θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ήρθε μια κυρία με κάμερα και ρώτησε ποιο παιδάκι θα ήθελε να παίξει σε μια σειρά κι εγώ έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου. Όταν πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου της είπαν: “γεια σας είμαστε από το «MEGA” και εκείνη απάντησε: “Και εμείς από το MEGA είμαστε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Νταούλης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι συμμαθητές μου με αντιμετώπιζαν ευχάριστα. Σε μια εκδρομή σε χιονοδρομικό κέντρο, πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και σταμάτησε όλο το σχολείο γύρω μου λέγοντας: «έτσι δένει τα κορδόνια του ο «Μιχαλάκης».

Έπειτα, ο Δημήτρης Νταούλης εξομολογήθηκε στην κάμερα του Mega:«Δεν μου έγινε κάποια πρόταση μετά τους «Λατρεμένους μου γείτονες. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση από τότε, ωστόσο πήγα σε κάποια δραματική σχολή, δεν μου βγήκε τόσο έντονα το υποκριτικό κομμάτι, ανακάλυψα ότι μου άρεσε περισσότερο να είμαι από πίσω και μου άρεσε το κομμάτι της σκηνοθεσίας. Ακολούθησα την σχολή σκηνοθεσίας στην οποία και είμαι τώρα».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Δημήτρη Νταούλη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR