counter

Δημήτρης Μηλιόγλου: Το μήνυμά του μετά την αιφνίδια αποχώρηση από την εκπομπή της Γερμανού

Δημήτρης Μηλιόγλου: Το μήνυμά του μετά την αιφνίδια αποχώρηση από την εκπομπή της Γερμανού
Δημήτρης Μηλιόγλου: Το μήνυμά του μετά την αιφνίδια αποχώρηση από την εκπομπή της Γερμανού

Δημήτρης Μηλιόγλου

Από την Χριστίνα Μόνη

Απόγευμα Δευτέρας 2 Νοεμβρίου και ενώ η Ναταλία Γερμανού έχει προμηνύσει πως θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή «Namaste» κανείς δεν περίμενε τι θα επακολουθήσει.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά το τέλος της εκπομπής έγινε γνωστή υη αποχώρηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μηλιόγλου.  Ο δημοσιογράφος όπως γράφτηκε αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή "NaMaSte" του καναλιού Epsilon. Οι λόγοι που οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας του παρουσιαστή με τη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστοί.

Τα μηνύματα που έχει δεχτεί ο ίδιος είναι πολλά και με μια δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς και μη φίλους του για την στήριξη τους. Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου και ενώ βρισκόταν στην ραδιοφωνική εκπομπή την οποία παρουσιάζει δημοσίευσε χαμογελαστή selfie και έγραψε: «Μωρά μου! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας! Αλήθεια... Σας το λέω χρόνια και το πιστεύω.... ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Θα δείτε!  Συνεχίζουμε ραδιοφωνικά. Σταθερά  ..στον HiT 88.9 και στο "HiT Wake Up" καθημερινά 07.00-10.00.... Αγάπη σε όλους...».

Το κανάλι του «Ε» πάντως φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει την συνεργασία με τον δημοσιογράφο και ακούγεται πως θα τον δούμε σε άλλο project. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR