counter

Δημήτρης Μαμιός: "Τη σχέση με τον πατέρα μου την ένιωθα σαν κιβώτιο με αλυσίδες"

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show", βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Μαμιός.

Ο τηλεοπτικός “Μύρωνας” από τη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό των γονιών του και πώς τον αντιμετώπισε.

Δείτε επίσης! Σασμός: H Bέρα Μακρομαρίδου έδωσε το απόλυτο spoiler για την σχέση της Άσπας με τον Μύρωνα

Σασμός - Όσα είπε ο Δημήτρης Μαμιός

«Την έλλειψη του μπαμπά μου μου την αντιλαμβανόμουν όσο μεγάλωνα, δεν ήταν κοντά μου λόγω της δουλειάς του.  Όταν χώρισαν οι δικοί μου ήμουν πέμπτη δημοτικού. Στο σαλόνι υπήρχε πάντα ένα σακάκι του μπαμπά γιατί έπαιρνα ψιλά από τις τσέπες του. Και μια μέρα λες "που είναι το σακάκι;". Για πρακτικούς λόγους το σκέφτεσαι αλλά από πίσω υπάρχει ιστορία. Η μητέρα μου ήταν πάντα ανοιχτή για τον χωρισμό της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μαμιός.

Στην συνέχεια, ο ίδιος είπε για τον χωρισμό των γονιών του και πώς το αντιμετώπισε κάνοντας ψυχοθεραπεία: «Μετά το αντιλαμβάνεσαι. Είχα σίγουρα ένα θυμό μέσα μου, που δεν τον εκδήλωνα. Ένιωθα την σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες, που το είχα κλείσει κάπου μακριά κι απλά δεν το αγγίζεις. Με την ψυχοθεραπεία αυτό ξεκλειδώθηκε. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι κοντά με τον πατέρα σου κι ότι αυτός είναι ο μπαμπάς σου. Με τα καλά του και τα στραβά του, λείπε ξελείπει, κάνει ξεκάνει, αυτός είναι ο πατέρας σου. Κοίταξέ τον και θα σε κοιτάξει. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι μια πορεία εξέλιξης. Μα δεν πρέπει να είμαι καλά; Πώς θα είμαι καλά με εσένα; Όλοι είμαστε δυνατοί κι αδύναμοι το ίδιο, αλλά υπάρχουν κι ειδικοί για κάποια πράγματα. Ας ακούσουμε κι αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν σπουδάσει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR