counter

Δημήτρης Μακαλιάς: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του

Δημήτρης Μακαλιάς: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του
Δημήτρης Μακαλιάς: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του

Στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός, φέτος βρίσκεται στην καθημερινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει;» στον Alpha.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον ερχομό του γιου του, αλλά και στις  αλλαγές που παρατήρησε την καθημερινότητα του.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης…

-Τι ενεργοποίησε εντονότερα σ' εσένα ο ερχομός του γιου σου;


«Οι βασικές αρχές έρχονται στη ζωή κάποιου από τα πρώτα χρόνια του μέσα στην οικογένεια του, οι φίλοι και ο περίγυρος σου δίνουν τα πρότυπα σου, με τα οποία μεγαλώνεις και κουβαλάς. Αυτά τα πρότυπα κουβαλάω κι εγώ. Με τον τρόπο που ζούμε έχουμε πολλά πράγματα πού προσπαθούν να μας αλλοιώσουν, να μας αλλάξουν, οπότε χρειάζεται και αντίσταση. Η τηλεόραση πολύ εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε πράγματα που δεν θέλεις να κάνεις. Συνέχεια έχω στο μυαλό μου την αντίσταση στο εύκολο, στο «κακό», για να κρατάω τις βάσεις, τις αρχές μου και να μην αλλοιώνομαι. Όταν εμφανίζεται στη ζωή σου ένα παιδί αυτά μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο, έχεις ανάγκη να προστατέψεις ανθρώπους και τον ψυχισμό τους. Σε ενεργοποιούν ακόμα περισσότερο στην ευαισθητοποίηση σου για ανθρώπινα θέματα κ συμπεριφορές. Το παιδί μου με κάνει να σκέφτομαι περισσότερο την ψυχή του άλλου».

-Ο ερχομός του παιδιού ολοκληρώνει τη ευτυχία του ζευγαριού; 
«Δεν νομίζω ότι περιμένεις ένα παιδί για να ολοκληρωθεί η ευτυχία σου. Στην ευτυχία, που δεν έχει όριο, συμπληρώνεις εμπειρίες, ένα παιδί, στιγμές, οπότε η αγάπη και ο έρωτας μέσα σε ένα ζευγάρι διοχετεύεται και σ' ένα τρίτο άτομο. Ταυτόχρονα, ένα παιδί μπορεί να φέρει δυσκολίες, κούραση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR