counter

Δημήτρης Μακαλιάς: Απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου! "Είναι δυνατόν να έχουμε προσωπικά;"

Δημήτρης Μακαλιάς: Απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου! "Είναι δυνατόν να έχουμε προσωπικά;"
Δημήτρης Μακαλιάς: Απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου! "Είναι δυνατόν να έχουμε προσωπικά;"

Στην κάμερα της εκπομπής, «Breakfast@Star», μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου και στα σχόλια που έκανε για το «I Love Σου Κου», και την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα όπου συμμετέχει.

Δημήτρης Μακαλιάς – Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου

«Έβγαλε η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωση που έλεγε ότι θα κάνω αυτήν την εκπομπή, η οποία δεν εμπεριέχει σκληρό gossip και κάποιος το όρισε; Υπάρχει κάποια κλίμακα ή κάποιος πίνακας που λέει ότι από εδώ και πάνω είναι σκληρό και από εδώ και κάτω είναι πιο μαλακό; Θα ήθελα να το ξέρω αυτό γιατί δεν είμαι και παρουσιαστής. Κάθε μέρα θα θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και ξεκινάμε την εκπομπή διαφορετικά και κάνουμε άλλο τρέιλερ. Νιώθω ότι είμαστε αρκετά δημιουργικοί σε αυτό το κομμάτι, οπότε αν μπορούσαμε κάθε φορά θα κάναμε κι άλλη εκπομπή. Αν δεις τι λέμε στις παρέες μεταξύ μας, θα δεις ότι εκεί κάνουμε πολύ πιο σκληρό gossip, παρά αυτό που κάνουμε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Στην τηλεόραση δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό. Τα κανάλια τα κάνουν ακριβώς ίδια όλα, ίδιες εκπομπές και θεματολογίες. Αν με ρωτάς, αυτή είναι η τηλεόραση σήμερα» ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε επίσης - Η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωσε τη νέα της συνεργάτιδα! Δείτε το νέο τρέιλερ της εκπομπής

«Πάει να πει ότι την παρακολουθούμε και θα νιώθει πολύ χαρούμενη που βλέπουμε την εκπομπή της. Είναι δυνατόν να έχουμε προσωπικά; Κάθε άλλο. Απλά έχουμε δει ότι δεν υπάρχουν θέματα στην τηλεόραση, ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλον μπας και κάνουμε νούμερα μεταξύ μας. Νιώθω ότι δεν έχουμε θέματα. Εγώ δεν ασχολούμαι με τη σκαλέτα άλλης εκπομπής, δεν με αφορά, αλλά βλέπω τηλεόραση», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την απάντηση του Δημήτρη Μακάλια στην Κατερίνα Καινούργιου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR