counter

Δημήτρης Λιγνάδης: Πλάνα από την επίσκεψή του στην ΓΑΔΑ λίγες ώρες πριν από την σύλληψή του

Δημήτρης Λιγνάδης: Πλάνα από την επίσκεψή του στην ΓΑΔΑ λίγες ώρες πριν από την σύλληψή του
Δημήτρης Λιγνάδης: Πλάνα από την επίσκεψή του στην ΓΑΔΑ λίγες ώρες πριν από την σύλληψή του

Από το βράδυ του Σαββάτου ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, ενώ όπως είναι γνωστό, θα απολογηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται μόνος του στο κελί, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, ενώ υπάρχει μόνιμα αστυνομικός απ’ έξω για επιτήρηση.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Λιγνάδης που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στην 19η ανακρίτρια.

Ωστόσο, προτού εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης, ο Δημήτρης Λιγνάδης το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε στην ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του για να αναφέρει πως βρίσκεται στην διάθεση των Αρχών όποτε τον χρειαστούν.

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” πρόβαλλαν πλάνα από την στιγμή που ο σκηνοθέτης με τον δικηγόρο του πήγαν στην ΓΑΔΑ.

Ακόμη, ο δημοσιογράφος της εκπομπής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ενημέρωση που είχαμε εμείς ήταν ότι στο σπίτι του σκηνοθέτη και στο σπίτι της μητέρας του σκηνοθέτη πήγαν δύο διαφορετικές ομάδες ατόμων. Χτύπησαν τα κουδούνια και στο σπίτι της μητέρας είπαν πως είναι αστυνομικοί και ψάχνουν τον σκηνοθέτη. Ενημερώθηκε αμέσως ο ίδιος από την μητέρα του ότι τον ψάχνουν οι αστυνομικοί και θεώρησε ότι έχει βγει το ένταλμα σύλληψης και αποφάσισε με τον συνήγορό του να πάνε στην ασφάλεια για να παραδοθούν. Ανέβηκαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής και πήγαν στον διευθυντή και ενημέρωσαν ότι ήρθαν αυτοβούλως να παραδοθούν. Εκεί όμως τους ενημερώνει ο διοικητής της ασφάλειας ότι δεν έχουν στα χέρια τους ένταλμα σύλληψης και μάλιστα έγινε τηλεφώνημα επιβεβαίωσης στην Εισαγγελία Αθηνών. Ήταν αρνητικό το τηλεφώνημα ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Εισαγγελέα και τέσσερις η ώρα είναι το πλάνο που βλέπεται εσείς. 60 λεπτά αργότερα το ένταλμα εκδίδεται».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR