counter

Δημήτρης Λιγνάδης: Όσα λέει ο ένας από τους καταγγέλλοντες δύο ημέρες πριν την δίκη– “Μου έλεγαν με ποιον πας να τα βάλεις”

Δημήτρης Λιγνάδης: Όσα λέει ο ένας από τους καταγγέλλοντες δύο ημέρες πριν την δίκη– “Μου έλεγαν με ποιον πας να τα βάλεις”
Δημήτρης Λιγνάδης: Όσα λέει ο ένας από τους καταγγέλλοντες δύο ημέρες πριν την δίκη– “Μου έλεγαν με ποιον πας να τα βάλεις”

Λίγες ημέρες πριν ο Δημήτρης Λιγνάδης καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ένας από τους τέσσερις άνδρες που τον κατήγγειλαν, ο Αλί, μίλησε στους Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Θάνο Νασόπουλο στο podcast uncover και απόσπασμα από όσα είπε προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Δεν έκατσα να σκεφτώ τι θα γίνει μετά, με ποιον πάω να τα βάλω. Δεν είχα μιλήσει προηγουμένως γι’ αυτό το θέμα με κανέναν. Ούτε σε οικογένεια, ούτε σε φίλους, ούτε σε ψυχολόγο. Όταν έκανα τη μήνυση, δεν ήταν προφυλακιστέος. Δύο ημέρες μετά νομίζω μπήκε στη φυλακή. Κι όταν εξομολογήθηκα στους δικούς μου, στους φίλους μου και την οικογένειά μου είχαν φοβηθεί. Μου έλεγαν “με ποιον πας να τα βάλεις”. Και εδώ στην Ελλάδα το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές. Έχω μάθει ότι όταν είμαι σωστός και έχω δίκιο, ούτε το μάτι μου θα κρύβω, ούτε το στόμα μου θα κλείνω. Ο στόχος μου είναι να σταματήσει όλο αυτό. Είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου και μαθαίνω, ότι μετά από 10 χρόνια, βγαίνει το όνομά του για το ίδιο περιστατικό που έγινε και με μένα… Αυτό σημαίνει ότι τόσο καιρό έκανε το ίδιο πράγμα. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο που είναι μέσα, έχουμε σώσει πολλά παιδιά. Αυτό πιστεύω και είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό.

Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν τελειώσει όλο αυτό θετικά. Θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω όλο αυτό. Θα μπορούσα να κάτσω σπίτι και να έβλεπα τηλεόραση και να μην έκανα τίποτα και να έλεγα “άστους να τα βρουν μόνοι τους, εγώ είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου”. Και εγώ νόμιζα ότι θα τελείωνα πολύ πιο σύντομα. Πιστεύω ότι θα δοθεί η δικαιοσύνη και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό. Αυτό που με έχει κουράσει είναι οι πολλές φωνές που ακούγονται, είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη. Θέλω να τελειώσει το θέμα, να ακουστεί η φωνή της δικαιοσύνης. Πιστεύω σώσαμε πολλά παιδιά. Την επόμενη φορά που θα βρεθεί τέτοιος επαγγελματίας εγκληματίας να έχει και όρια, να ξέρει που είναι το όριο», είπε μεταξύ άλλων ο ένας από τους τέσσερις καταγγέλλοντες του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR