counter

Δημήτρης Λιγνάδης: Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης για τέσσερις βιασμούς

Δημήτρης Λιγνάδης: Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης για τέσσερις βιασμούς
Δημήτρης Λιγνάδης: Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης για τέσσερις βιασμούς

Στις 11 Φεβρουαρίου 2022 προσδιορίστηκε η έναρξη της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη για τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων ή νεαρών ανδρών.

Μέσα από ένα Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, γνωστοποιείται η πρόθεση της πλευράς του Δημήτρη Λιγνάδη να μην κατατεθεί ούτε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης, ούτε να ασκηθεί έφεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας ανακοίνωσε ότι δεν θα κατατεθεί ούτε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του εντολέως μας κου Δημητρίου Λιγνάδη ούτε αίτηση προς τον Εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος, αλλά ότι θα ζητήσουμε να προσδιοριστεί αμέσως η εκδίκαση της υποθέσεώς του από το αρμόδιο δικαστήριο.

Αυτό που ζητήσαμε, έγινε δεκτό και σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών προσδιόρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της υποθέσεως του κου Δημητρίου Λιγνάδη την 11/02/2022 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Τόσο το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής αυτού κ. Αλέξιος Κούγιας όσο και ο εντολέας μας θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την εξέλιξη.

Δεν επιθυμούμε να κάνουμε καμία τοποθέτηση για την ουσία της υποθέσεως και το μόνο που θέλουμε να δηλώσουμε, είναι ότι τόσο ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου όσο και ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό και νόμιμο, για να εκδοθεί μια δίκαιη απόφαση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR