counter

Δημήτρης Λιγνάδης: Εμφανίστηκε στην ΓΑΔΑ αυτοβούλως συνοδεία του δικηγόρου του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega εμφανίστηκε στην ΓΑΔΑ αυτοβούλως.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός πήγε στην ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και ανέφερε πως βρίσκεται στην διάθεση των Αρχών όποτε τον χρειαστούν.

Συγκεκριμένα η δικαστική συντάκτρια, είπε:

«Σύμφωνα με δελτίο τύπου που έβγαλε πριν από λίγο ο δικηγόρος του ο κύριος Γεωργουλέας όντως εμφανίστηκαν στην ασφάλεια, δήλωσαν ότι είναι στην διάθεση των Αρχών αν χρειαστεί κάτι καθώς και την διάθεση στην οποία βρίσκεται ο κύριος Λιγνάδης. Προφανώς εμφανίστηκαν και μετά τις τελευταίες καταγγελίες που συνδέουν το πρόσωπο του για σεξουαλικές κακοποιήσεις. Είχαμε χθες και την Υπουργό την κυρία Μενδώνη η οποία έκανε λόγο για έναν επικίνδυνο άνθρωπο αναφερόμενη στον κύριο Λιγνάδη. Χθες το βράδυ κατατέθηκε μία ακόμα μήνυση και είχαμε και δύο καταθέσεις γύρω από το ίδιο θέμα. Ένας μάρτυρας κλήθηκε από τον εισαγγελέα ο οποίος επιβεβαίωσε αυτά που περιγράφει ο μηνυτής, που λέει πως κακοποιήθηκε από θεατράνθρωπο. Τα επιβεβαίωσε λοιπόν και μάλιστα μίλησε και για τον ίδιο χώρο που αναφέρει ο μηνυτής για ένα σπίτι κοντά στο Μεταξουργείο και για άλλα παιδιά που βρίσκονταν εκεί».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα αποκάλυψε το Δελτίο για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR