counter

Δημήτρης Λάλος: Αποκαλύπτει αν θα δούμε τον Μαθιό στην τρίτη σεζόν του "Σασμού"

Δημήτρης Λάλος: Αποκαλύπτει αν θα δούμε τον Μαθιό στην τρίτη σεζόν του "Σασμού"
Δημήτρης Λάλος: Αποκαλύπτει αν θα δούμε τον Μαθιό στην τρίτη σεζόν του "Σασμού"

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή βρεθήκαν ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του Έλενα Μαυρίδου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά «Σασμός» στην οποία πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε αν θα τον δούμε ως Μαθιό στην τρίτη σεζόν.

Δείτε επίσης - Σασμός Σπόιλερ: Ο γάμος, η εγκυμοσύνη και η αλήθεια για τον φόνο του Κώστα

Δημήτρης Λάλος – Αποκαλύπτει αν θα τον δούμε στην τρίτη σεζόν του «Σασμού»

«Ο Σασμός έχει πάρει την έγκριση, συνεχίζεται κανονικά και βεβαίως δεν θα μπορούσαμε να εγκαταλείψουμε ή να μην στηρίξουμε μια τέτοια φοβερή επιτυχία και μια φοβερή προσπάθεια που έγινε. Μια επιτυχία η οποία μας βοήθησε όλους και να μπορέσουμε κατ’ επέκταση μετά να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο, να δει το θέατρο που κάνουμε, να μάθει τι ηθοποιοί είμαστε.

Μας έδωσε πάρα πολλά ο Σασμός, θέλω να πω σε όλο το καστ και σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτό. Πολλοί άνθρωποι αντί για συγχαρητήρια σου λένε “ευχαριστώ” ή “μας συντροφεύετε τα βράδια, μας κάνετε παρέα”. Μου έχουν πει άνθρωποι ότι πάνε να ξεκουραστούν στο σπίτι και θα δουν τον Σασμό. Και περίεργοι ακόμα άνθρωποι, από όλες τις ειδικότητες. Ένας φίλους μου λέει “Θα πάω να πάρω μια πίτσα και μια κοκά κόλα και θα κάτσω να δω τον Σασμό”», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λάλος.

Δείτε στο ακόλουθο όσα είπε ο Δημήτρης Λάλος για τον «Σασμό»:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR