counter

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η αποκάλυψη για το "Δέκα λεπτά κήρυγμα" - "Ήθελα να σταματήσει η σειρά"

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η αποκάλυψη για το "Δέκα λεπτά κήρυγμα" - "Ήθελα να σταματήσει η σειρά"
Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η αποκάλυψη για το "Δέκα λεπτά κήρυγμα" - "Ήθελα να σταματήσει η σειρά"

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά μίλησε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, με αφορμή τις δύο παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφασή του να σταματήσει η σειρά του Mega "Δέκα λεπτά κήρυγμα" στα 3,5 χρόνια.

Δείτε επίσης! Δημήτρης Κουρούμπαλης για την πρόταση που είχε για το Survivor: “Να με βλέπει μία κάμερα να είμαι ο εαυτός μου;”

Όσα είπε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

«Φέτος πρωταγωνιστώ σε δύο παραστάσεις και δεν είχα χρόνο να κάνω τηλεόραση, παρ’ ότι μου έγινε κάποια πρόταση. Λείπουν οι κωμωδίες από την τηλεόραση και επειδή στο παρελθόν έχω παίξει κυρίως σε κωμωδίες, δεν μου γίνονται τόσες προτάσεις.

Ο κόσμος λάτρεψε τις σειρές “Δέκα λεπτά κήρυγμα” και “Πολυκατοικία” και αυτό φαίνεται στον τρόπο που με κοιτάζουν. Στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια επειδή το ζήτησα εγώ, ήθελα να σταματήσει η σειρά. Μια απόφαση που μετά τη χρεώθηκα. Εγώ ήθελα να επαναπροσδιορίσω τις επιλογές μου και αυτό το πλήρωσα, γιατί ο χώρος είναι πολύ αυστηρός.

Αν κάνεις επιτυχία πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις επιτυχία με τον ίδιο τρόπο. Ένας καλλιτέχνης πρέπει να ενταχθεί στο σύστημα και να έχει έναν "προστάτη". Έχω βιώσει πως είναι το να μην έχεις "προστάτη".

Ασχολούμαι με την παραγωγή, η σκηνοθεσία, τη συγγραφή, τη διδασκαλία και είμαι διευθυντής στη “Σχολή Θεάτρου”. Η ανασφάλειά μου στα επαγγελματικά εντάθηκε μετά την έλευση του παιδιού γιατί το παιδί φέρνει ανησυχία για το μέλλον. Η κόρη μου είναι 6 ετών και την έχω ακούσει να λέει πως "ο μπαμπάς μου έπαιζε στο Δέκα Λεπτά κήρυγμα και στην Πολυκατοικία".

Δεν είμαι απαιτητικός σύντροφος αλλά έχω τις παραξενιές μου και τις επιθυμίες τους. Η σχέση είναι τριβή και μία ασφάλεια. Δεν έχω βγάλει ποτέ τη ζωή μου σε κοινή θέα στα social media και δεν είχε ποτέ Facebook», είπε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας Δημήτρη Κουρούμπαλη: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR