counter

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η μάχη με τις κρίσεις πανικού και ο λόγος που δεν διατηρεί επαφές με την Ευρυδίκη

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η μάχη με τις κρίσεις πανικού και ο λόγος που δεν διατηρεί επαφές με την Ευρυδίκη
Δημήτρης Κοργιαλάς: Η μάχη με τις κρίσεις πανικού και ο λόγος που δεν διατηρεί επαφές με την Ευρυδίκη

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Έτσι, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουγε για την σεξουαλικότητά του, στην Ευρυδίκη και τον λόγο που δεν μιλάνε, στην κατάθλιψη και στις κρίσεις πανικού που βίωσε.

«Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε… Όλο αυτό το πράγμα, υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως που εν τω μεταξύ καμία σχέση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Επιπλέον, σχετικά με την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την Ευρυδίκη εξομολογήθηκε: «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με τόσα που πέρασε… Η Ευρυδίκη έχει δίκιο σε αυτό που είπε. Αν δεν έχεις ένα παιδί, δεν έχεις κάτι να σε κρατάει δίπλα στον άλλον για ποιο λόγο να έχεις επαφή; Ειδικά όταν έχεις κάνει και έναν γάμο. Τι να κάνει, να πάρει εμένα τηλέφωνο; Έχει τον άντρα της να περνάει καλά».

«Ήταν τρία χρόνια πολύ δύσκολα. Οι γύρω μου περνάγανε χειρότερα. Ξεκίνησε από ένα έμφραγμα που έπαθε ο πατέρας μου. Επειδή πάντα είμαι χαλαρός και δεν καταλαβαίνω τίποτα, με χτύπησε λίγο άσχημα. Οι κρίσεις πανικού είναι πολύ άσχημο. Αυτό το πράγμα που νομίζεις ότι πεθαίνεις κάθε μέρα…» συμπλήρωσε για την ψυχική του υγεία και τις δυσκολίες που πέρασε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με την συνέντευξη του Δημήτρη Κοργιαλά:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR