counter

Δημήτρης Κοντομηνάς: Οι δύο γάμοι και οι γυναίκες της ζωής του

Δημήτρης Κοντομηνάς: Οι δύο γάμοι και οι γυναίκες της ζωής του
Δημήτρης Κοντομηνάς: Οι δύο γάμοι και οι γυναίκες της ζωής του

Τη μάχη για τη ζωή έχασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/03) ο Δημήτρης Κοντομηνάς σε ηλικία 83 ετών. Ο γνωστός επιχειρηματίας τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο δίνοντας γενναία μάχη για τη ζωή του. 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη του είχε παραδεχτεί πως: «Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξη μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους».

Δημήτρης Κοντομηνάς - Οι γυναίκες της ζωής τους

Πρώτος του έρωτας και μετέπειτα σύζυγός του, σε ηλικία μόλις 20 ετών η Φρίντα. Μαζί αποκτούν μία κόρη, τη Μαρία, η οποία σήμερα έχει δύο παιδιά, που απέκτησε με τον σύζυγό της Αριστοτέλη Τζιαμπίρη. Μετά το χωρισμό τους, η ζωή έφερε στο δρόμο του επιχειρηματία την Ντίνα Πριτσιβέλη. 

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοντομηνάς παντρεύεται για δεύτερη φορά στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Η Μαίρη ήταν η γυναίκα που του είχε κλέψει την καρδιά, όμως ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ.

Μετά το δεύτερο διαζύγιο, ένα πρόβλημα υγείας οδηγεί τον Δημήτρη Κοντομηνά στη γνωριμία με την φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησοπούλου. Το ζευγάρι χωρίζει αιφνιδίως το 2006, μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοντομηνάς γοητεύεται από τη Σίσσυ Παπαδήμα, αλλά έπειτα από τρία χρόνια σχέσης τραβούν ξεχωριστούς δρόμους

Ακολουθεί η Τζίνα Ξανθάκη, η Κρητικιά που ασχολούνταν με το real estate.

Δημήτρης Κοντομηνάς - Η τελευταία σύντροφος

Η Λόρι Χόλκομπ ήταν η τελευταία γνωστή σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά. Οι δύο τους είχαν σχέση για μερικά χρόνια, ενώ είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στην Αθήνα. Χώρισαν με άσχημο τρόπο, με τη Λόρι Χόλκομπ να αντιδρά έντονα και να προσφεύγει στα δικαστήρια, απαιτώντας διατροφή περίπου 50.000 ευρώ τον μήνα.

Δημήτρης Κοντομηνάς - Η αδυναμία στην κόρη και την αδερφή του

Παρά τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε τεράστια αδυναμία στη μονάκριβη κόρη του, Μαρία και η αδερφή του, Κίττη.

Η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς με την κόρη του, Μαρία

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR