counter

Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε on air το ξεχωριστό τρισάγιο που θα πραγματοποιήσουν φίλοι και συνεργάτες του

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/03). Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 15 Μαρτίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε η ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά, όπου υπάρχει οικογενειακός τάφος και συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο “αντίο”.

Έτσι, ο Δήμος Βερύκιος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Happy Day» ανακοίνωσε on air ότι οι φίλοι και οι συνεργάτες του ισχυρού άνδρα του Alpha, θα πραγματοποιήσουν για τις εννέα ημέρες από τον θάνατό του ένα ξεχωριστό τρισάγιο.

 «Χθες, κλείνοντας, ήμουν τόσο ψυχικά ευχαριστημένος όσο με τίποτα άλλο. Εγώ δεν είπα τίποτα και υπόσχομαι ότι δεν θα πω. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας ούτε συνεργάτης ούτε φίλος, είμαι άδολος φίλος. Με το αζημίωτο ήμουν αντιπρόεδρος, γιατί δεν έχω κάνει ούτε σπίτια, ούτε στα Κοντομηνέικα έχω ακίνητα» είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οι φίλοι του θα πάνε όλοι μαζί να κάνουν τρισάγιο στις 9 μέρες, στις 14:00 την Πέμπτη. Στο Α΄ Νεκροταφείο θα συγκεντρωθούν όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήθελε ο Δημήτρης Κοντομηνάς να είναι δίπλα του στην εξόδιο ακολουθία. Δεν κατέστη δυνατόν να είναι στην κηδεία, θα πάνε λοιπόν στα εννιάμερα».

Tέλος, ο Δήμος Βερύκιος τόνισε ότι: «H Interamerican στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά ως η πραγματική του θυγατέρα μέχρι το τέλος της ζωής του, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε στη ζωή του».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR