counter

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του - Τι δηλώνει η σύζυγός του;

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του - Τι δηλώνει η σύζυγός του;
Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του - Τι δηλώνει η σύζυγός του;

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς που υπέστη την περασμένη Πέμπτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως τα νέα από τις αξονικές του τραγουδιστή είναι πολύ αισιόδοξα.

Διαβάστε επίσης! Λιάγκας για Δημήτρη Κόκοτα: "Για 8 λεπτά ήταν χωρίς οξυγόνο, οι γιατροί θέλουν να δουν αν αφήσει όλο αυτό κάποια βλάβη"

«Έπαθε το έμφραγμα την Πέμπτη το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US. Έμεινε για περίπου 8 λεπτά με ανακοπή. Το κρίσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι πιθανές βλάβες. Έχω ένα καλό νέο. Ο Δημήτρης Κόκοτας υπεβλήθη σε δύο αξονικές εγκεφάλου και μου λένε οι γιατροί ότι είναι πολύ αισιόδοξα τα νέα από τις δύο αξονικές. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει βλάβη. Τώρα, όμως, υπάρχουν δύο παράγοντες: αυτό που λένε οι μετρήσεις και η πραγματικότητα. Δύο φορές προσπάθησαν χθες και προχθές να τον ξυπνήσουν. Αυτό γίνεται σιγά σιγά και σταδιακά και μέχρι εκεί που αντέχει. Δεν άντεξε τις δύο αυτές φορές να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον ξανακοίμησαν οι γιατροί. Θα επαναληφθεί κάποια στιγμή, σταδιακά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Παράλληλα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, η οποία ανέφερε: «Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε. Μας ζητάνε οι γιατροί υπομονή. Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μία ελπίδα ότι θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR