counter

Δημήτρης Κοκονάκης: "Δεν θα ξαναπήγαινα στο GNTM γιατί…"

Δημήτρης Κοκονάκης: "Δεν θα ξαναπήγαινα στο GNTM γιατί…"
Δημήτρης Κοκονάκης: "Δεν θα ξαναπήγαινα στο GNTM γιατί…"

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσαν οι συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου.

Η ίδια πριν από λίγες ημέρες έκανε μια τηλεφωνική φάρσα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

Συγκεκριμένα, η «τηλεθεάτρια» ή αλλιώς Σίσσυ Χρηστίδου, δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα φλέρταρε έντονα με έναν ντελιβερά και ζήτησε τη συμβουλή του για να προχωρήσει το ειδύλλιο.

Ο παρουσιαστής συνομίλησε κανονικά με την κοπέλα που βρισκόταν πίσω από την τηλεφωνική γραμμή και όταν αντιλήφθηκε ότι στο τηλέφωνο ήταν η παουσιάστριαέμεινε έκπληκτος, αφού δεν αναγνώρισε τη φωνή της. 

Σήμερα, κατά την διάρκεια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», και μετά την προβολή του βίντεο με τη φάρσα της παρουσιάστριας, μπήκε στο πλατό ένας ντελιβεράς με καλυμμένο όμως το κεφάλι του, με μια μάσκα “σκυλάκι”.

Κάτω από την μάσκα, δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Κοκονάκη, τον πρώην παίκτη του GNTM που δεν κατάφερε να περάσει από τη φωτογράφηση του Bootcamp.

Ο ίδιος μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι, την γυμνή φωτογράφιση των παικτών αλλά και για το αν θα ξαναδήλωνε συμμετοχή στο παιχνίδι.  

«Ήθελα να μπω. Δεν μπήκα, δεν έγινε και κάτι. Συνεχίζουμε. Μια μικρή πίκρα μου την άφησε να πω την αλήθεια», δήλωσε ο γνωστός και ως «εύζωνας», ενώ συνέχισε σχολιάζοντας την γυμνή φωτογράφιση των παικτών, «θα την έκανα την γυμνή φωτογράφιση. Μια χαρά ήταν τα παιδιά. Όλοι cool φαινόντουσαν. Τους περίμενα λίγο πιο αγχωμένους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να ξαναπήγαινε στο GNTM εξομολογήθηκε πως: «Δεν νομίζω. Για ποιο λόγο να ξαναπάω αφού δεν πέρασα φέτος. Δεν χρειάζεται να κυνηγάς κάποιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια. Είχα αρχίσει να σχολούμαι από πριν με τον χώρο. Στο GNTM, πήγα για την εμπειρία, αλλά συνεχίζω κανονικά».  

Δείτε όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κοκονάκης στο ακόλουθο απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR