counter

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Γκρέμισα τη σχέση με την οικογένεια μου και τη δόμησα από την αρχή”

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Γκρέμισα τη σχέση με την οικογένεια μου και τη δόμησα από την αρχή”
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Γκρέμισα τη σχέση με την οικογένεια μου και τη δόμησα από την αρχή”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο ΒΗΜagazino και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη. Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή αλλά και τη σχέση με την οικογένεια του.

Ο Ρος είναι κόντρα ρόλος για εσάς;

Υποθέτω πως δεν θα μου είναι εύκολο. Αλλά τι σημαίνει κόντρα ρόλος; Ξέρετε, αυτό που συνειδητοποιώ με την πάροδο του χρόνου είναι πως η γκάμα των ρόλων ενός ηθοποιού είναι απεριόριστη. Εως τώρα έχω κατορθώσει να εμπλακώ σε ουκ ολίγες "μεταμορφώσεις" δοκιμάζοντας να υποδυθώ χαρακτήρες που απείχαν και απέχουν παρασάγγας τόσο μεταξύ τους όσο κι από την αρχική ιδέα που είχα για τις δυνατότητές μου. Ξέρετε μου λένε πολλές φορές ότι έχω μια ευγενική φυσιογνωμία. Εν τούτοις, έχω υπάρξει σκληρός και έχω αντεπεξέλθει σε σκληρές καταστάσεις, σε απώλειες. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, τη σχέση μου με την οικογένειά μου κάποια στιγμή την γκρέμισα και τη δόμησα από την αρχή. Και είμαι περήφανος για τους γονείς μου. Eκαναν πέντε παιδιά. Eχω τέσσερις αδελφές.

Αν δεν απατώμαι έχετε χάσει τον πατέρα σας.

Ναι, πριν 11 χρόνια και μετά από αυτή την απώλεια τα καταφέραμε. Σταθήκαμε στα πόδια μας. Είμαστε δεμένη οικογένεια. Τις αγαπώ τις αδελφές μου. Και βεβαίως τη μητέρα μου, την κυρία Αθανασία, τη λατρεύω. Και όσο μεγαλώνουμε η σχέση μας βαθαίνει.

Αλήθεια, με τι ασχολούνται οι αδελφές σας;

Η πρώτη, η Νίκη, είναι βρεφοκόμος. Η δεύτερη, η Αναστασία, είναι τραπεζικός και καθηγήτρια τανγκό. Η τρίτη, η Ειρήνη, ασχολείται με την κοινωνική εργασία και της αρέσει να χορεύει R’ n’ B. Η τέταρτη, η Δέσποινα, είναι δασκάλα και τραγουδάει. Ήταν η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Carte Postale. Ο πατέρας μας, ο Σπύρος, είχε μια καλλιτεχνική φύση. Ήταν ένας ελαιοχρωματιστής που ζωγράφιζε υπέροχα και αντιμετώπιζε τη δουλειά του ως τέχνη. Επίσης, είχε μια υπέροχη φωνή. Νομίζω πως από αυτόν κληρονόμησα την αγάπη μου για την τέχνη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR