counter

Δημήτρης Γεωργαλάς: “Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα που παίζω στον Σασμό”

Δημήτρης Γεωργαλάς: “Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα που παίζω στον Σασμό”
Δημήτρης Γεωργαλάς: “Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα που παίζω στον Σασμό”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ειρήνη Αρβανίτη παραχώρησε ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στον «Σασμό».

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Κώστα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και αποκάλυψε πως ο πατέρας του έμοιαζε πολύ με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. 

“Οι σκηνές βίας με την “Άσπα” με είχαν αγχώσει πολύ καιρό πριν, για το πώς θα γυριστούν. Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι ένας άντρας μπορεί να χτυπήσει μια γυναίκα. Είναι τελείως έξω από την ιδιοσυγκρασία μου. Ήταν για μένα μεγάλη υποκριτική πρόκληση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γεωργαλάς και συνέχισε:

«Έρχομαι από την Πάτρα. Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα, τελείωσα το σχολείο, μπήκα στο πανεπιστήμιο και τη φιλοσοφική και μαζί με τη φιλοσοφική και το Εθνικό Θέατρο. Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι. Χώρισαν όταν εγώ ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία, στην πρώτη δημοτικού. Έκαναν καινούργιες οικογένειες, παντρεύτηκαν ξανά και έχω τέσσερα ετεροθαλή αδέλφια. Δύο από τον έναν και δύο από τον άλλον γονιό. Πάντα σε ένα παιδί το να βιώσει μια κακή σχέση των γονιών του, γιατί δεν ήταν καλή, αφήνει ένα αποτύπωμα. Επουλώθηκαν τα πράγματα μετά και μπήκαν σε μια ισορροπία, αλλά δεν ήταν καλός ο τρόπος. Η μητέρα μου το ξέρει πολύ καλά αυτό. Ο πατέρας μου δεν ζει και δεν ήταν άνθρωπος που θα μπορούσες να κουβεντιάσεις εύκολα μαζί του.

Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα που παίζω στον Σασμό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το θέλουν σαφώς αυτό που κάνουν. Είναι πέρα από τον προσωπικό έλεγχο τους και πάλι είναι ένα θέμα προσωπικής καλλιέργειας και εκπαίδευσης. Για αυτό και μου αρέσει αυτό που γίνεται στον Σασμό. Γιατί είναι αυτό που πρέπει να γίνει και για αυτό γουστάρω πολύ που κάνω αυτό τον ρόλο γιατί δίνει το σωστό μήνυμα. Είσαι έτσι, θα πληρώσεις. Για μένα είναι ψυχοθεραπευτικό αυτό που έκανα σε αυτή τη σειρά».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Γεωργαλάς:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR