counter

Δημήτρης Φιντιρίκος: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα που τον φωτογραφίζει

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε η Κατερίνα Δαλάκα με αφορμή φωτογραφία που ανέβηκε στα social media μετά από αρκετούς μήνες από την αποβολή της στο Survivor all Star και τη δείχνει να τρώει σάντουιτς στο δάσος.  

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μπάτμαν, που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς, στο Twitter, μετά από 7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια από την άλλη, έλεγα την αλήθεια παιδιά, σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικες, ούτε πιτόγυρα. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά, στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια. Τα συμπεράσματα δικά σας», είπε η Κατερίνα Δαλάκα στο βίντεο που κοινοποίησε.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Δαλάκα: Ξεσπά με αφορμή φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter και τη δείχνουν να τρώει στο "Survivor all Star"

Δημήτρης Φιντιρίκος – Η αντίδραση μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα

Αρκετοί υπέθεσαν πως τα πυρά της Κατερίνας Δαλάκα ήταν για τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο. Ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον επιχειρηματία και μετέφερε την πρώτη του αντίδραση μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα που τον φωτογραφίζει.

«Χθες με πήρε ο Δημήτρης τηλέφωνο να μου πει για τις φωτιές για τη Ρόδο γιατί ανησυχεί. Είμαστε φίλοι. Και κάτι πήγα να του πω και μου λέει “εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;”. Δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό αλλά ξέρω ότι την αγαπάει υπερβολικά και όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι, έβγαλε ο ίδιος εισιτήρια πιο νωρίς, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του. Και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε στο αεροδρόμιο μαζί αλλά έλειπα. Κάνει πολλά πράγματα για εκείνη, την αγαπάει, τη λατρεύει, δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό για την Κατερίνα», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR