counter

Δημήτρης Αλεξάνδρου: "Στην πρώτη μου συνάντηση με τη Μενεγάκη, με εντυπωσίασε ότι..."

Δημήτρης Αλεξάνδρου: "Στην πρώτη μου συνάντηση με τη Μενεγάκη, με εντυπωσίασε ότι..."
Δημήτρης Αλεξάνδρου: "Στην πρώτη μου συνάντηση με τη Μενεγάκη, με εντυπωσίασε ότι..."

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μεταξύ άλλων θυμάται την πρώτη συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη

Τι θυµάσαι από την πρώτη σου συνάντηση µε την Ελένη; Συναντηθήκαµε στον αέρα της εκποµπής, όπου µε είχε καλέσει για συνέντευξη. Με εντυπωσίασε, γιατί ήξερε λεπτοµέρειες της επαγγελµατικής µου πορείας. Από αυτή την πρώτη συνάντηση θεωρώ ότι είχε σκεφτεί να συνεργαστούµε και ουσιαστικά περνούσα από κάστινγκ εν αγνοία µου. Πέρασε τόσο ευχάριστα η ώρα µαζί της, που τέλειωσε η συνέντευξη χωρίς να το καταλάβω. Στη συνέχεια, µου πρότεινε να πάω και δεύτερη και τρίτη φορά στην εκποµπή και η πρόταση συνεργασίας έγινε στον αέρα. Όταν το άκουσα, δεν το πίστεψα. Στην πορεία κατάλαβα ότι το εννοούσε.

Υπάρχει κάποια συµβουλή της που έχεις κρατήσει; Η Ελένη είναι άνθρωπος που δίνει χώρο στους συνεργάτες της. Θέλει αυτοί που βγαίνουν στον αέρα να είναι πάντα όµορφοι και περιποιηµένοι, κι αυτό δείχνει ότι δεν είναι ανταγωνιστική και ότι είναι άτοµο απελευθερωµένο. Θέλει το αποτέλεσµα που θα βγει προς τα έξω να είναι καλό, γι' αυτό όλα περνούν από το χέρι της. Την πρώτη σεζόν µού είχε πει: «Μην είσαι επιπόλαιος και βιαστικός και όλα θα έρθουν στην ώρα τους, σιγά σιγά». Τότε δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε και είχα σκεφτεί: «Εντάξει, δεν ασχολούµαστε και µε την πυρηνική φυσική». Τώρα, ύστερα από δύο χρόνια, κατάλαβα ότι η τηλεόραση είναι ένα Μέσο όπου αν δεν προσέξεις, µπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Γι' αυτό καλό είναι, µέχρι να αποκτήσεις πείρα, να κάνεις λίγο πίσω. 

Διαβάστε επίσης : Ο παρουσιαστής κατάφερε το... ακατόρθωτο! Είναι ταυτόχρονα σε Alpha και Mega

Διαβάστε επίσης : Ανακοίνωσε και επισήμως τη συνεργασία του με τη Μενεγάκη τη νέα σεζόν με μια φωτογραφία!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR