counter

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση που έκανε για την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έβλεπε την εκπομπή της!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση που έκανε για την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έβλεπε την εκπομπή της!
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση που έκανε για την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έβλεπε την εκπομπή της!

Στις αρχές Δεκεμβρίου και μετά από περίπου τρία χρόνια και κάτι, έπεσαν οι τίτλοι του τέλους στην συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η αποχώρηση αυτή είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο, μιας και έχει δημιουργήσει τρελή τηλεοπτική ίντριγκα.

Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο είχε μιλήσει στο The 2Night Show, εξηγώντας: «Έχω φύγει από την Ελένη. Ήταν μια κοινή απόφαση που είχαμε πάρει και οι δύο. Πρέπει να εξαργυρώσω όλο αυτό που πήρα από την Ελένη. Πέρα από το ότι μου έδωσε το βήμα στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, το να μάθω να μοντάρω, να παίρνω συνεντεύξεις, πρέπει όλο αυτό το πράγμα κάποια στιγμή να το εξαργυρώσω. Στην αρχή πιέστηκα. Λέω «τώρα είναι σωστό αυτό που κάνω»; Όταν βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και παίρνεις μια απόφαση είναι και λίγο δύσκολο, παίρνεις το ρίσκο σου. Θεωρώ ότι με όλη την αγάπη που μου έχει δώσει και όλες αυτές τις συμβουλές, θα συνεχίσω όσο καλύτερα μπορώ. Τον Ιανουάριο. Θεωρώ ότι ήταν μια σωστή απόφαση για μένα. Μου λείπει γενικότερα η τριβή με τον τρόπο. Περιμένω να δω τι θα είναι πιο κατάλληλο για μένα. Δεν έχουμε μιλήσει τόσο συχνά, αλλά δεν ξέρω… μακάρι να της λείπω!».

Πέντε μήνες μετά την λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έστειλε το δικό του μήνυμα για την παρουσιάστρια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει στις διακοπές του και στην οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και να βλέπει την εκπομπή της παρουσιάστριας στον Alpha.

"Διακοπές χωρίς Ελένη δεν γίνεται!", έγραψε πάνω στο βίντεο ο ίδιος, θέλοντας να δείξει ότι παραμένει πιστός θαυμαστής της παρουσιάστριας.

Ο Αλεξάνδρου βλέπει Ελένη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR