counter

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλα όσα δεν ξέρατε για τη ζωή του παρουσιαστή, πριν μπει στο Nomads!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλα όσα δεν ξέρατε για τη ζωή του παρουσιαστή, πριν μπει στο Nomads!
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλα όσα δεν ξέρατε για τη ζωή του παρουσιαστή, πριν μπει στο Nomads!

Στο νησί, Palawan βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τις ανάγκες του Nomads. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής έχει απασχολήσει αρκετά τα social media από τη δυναμική που δείχνει στο reality επιβίωσης του Ant1, και σίγουρα έχει δημιουργήσει το δικό του fan club!

Ο ίδιος είναι πρώην πρωταθλητής bodybuilding, έχει σπουδάσει ηλεκτρολογία, αλλά τον κέρδισε ο χώρος του modeling. Γεννημένος στις 11 Μαΐου 1987, έχει καταφέρει να κάνει μια μεγάλη πορεία με αποτέλεσμα όταν θα βρεθεί στη Ρώμη θα του ζητήσουν και αυτόγραφο! Ναι καλά διαβάσατε!

Ταύρος στο ζώδιο και μεγαλωμένος στα βόρεια προάστια συνέχεια βρισκόταν στο μαγαζί με αντίκες των γονιών του στο Παγκράτι.

Έχει κάνει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις στην Ελλάδα και αρκετές στην Ιταλία. Στην Ελλάδα, η πρώτη ήταν ως μοντέλο στο Next Top Model 1 όπου ήταν ο παρτενέρ των υποψηφίων κοριτσιών σε μία sexy φωτογράφιση. Ακολούθησε η εκπομπή "Αξίζει να το ζεις", της Τατιάνας Στεφανίδου, μετά η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και τελευταία της Ελένη Μενεγάκη.

Στην Ιταλία, συμπαρουσίαζε για κάποιο διάστημα την εκπομπή Kilimanjaro στο Rai 3. Έχει επίσης κάνει πολλές φωτογραφίσεις για περιοδικά και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά video clips τραγουδιών καθώς την απόφαση να ασχοληθεί με αυτό τον χώρο έγινε από προτροπή μία καλής του φίλης.

Περπατάει πλέον στις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας σε Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο και Νέα Υόρκη. Έχει απασχολήσει τα περιοδικά ποικίλης ύλης με την προσωπική του ζωή και κυρίως με την τελευταία θυελλώδη σχέση του με την Όλγα Φαρμάκη.

Το FTHIS.GR συγκέντρωσε 11 instagram φωτογραφίες από τη ζωή του Δημήτρη Αλεξάνδρου πριν μπει στο Nomads και σας τις παρουσιάζει!

Όπως διαπιστώνουμε του αρέσουν πολύ τα ζώα, η γυμναστική, τα ταξίδια και οι χαλαρές βόλτες με φίλους.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR