counter

Δημήτρη Τσούτσης: Αυτή ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Δημήτρη Τσούτσης: Αυτή ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση
Δημήτρη Τσούτσης: Αυτή ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Δημήτρη Τσούτση.

Ο ίδιος είχε αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό όταν υποδυόταν τον Νικηφόρο Κασιμάτη, τον καναλάρχη και φλερτ της Ντένης Μαρκορά στη σειρά του Mega «Δύο Ξένοι».

Ο Δημήτρης Τσούτσης τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας και έκανε πολύ σπάνιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιανουάριο του 2019 στο Σύλλογο των Αθηναίων που έγινε η παρουσίαση του Ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ και δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε καλλιτέχνες που αναφέρονταν στις σελίδες του.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR είχε απαθανατίσει τον Δημήτρη Τσούτση στην εν λόγω εκδήλωση.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Τσούτσης

Ο Δημήτρης Τσούτσης, επί σειρά ετών ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου, με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις, είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο του με τίτλο «To whom It may concernm», με 272 μικρά κείμενα σχετικά με το θέατρο, την καθημερινότητα, την ιστορία, τις μακαρονάδες, τις προσωπικές του εμπειρίες και αναμνήσεις, την πολιτική, την γραμματική, το συντακτικό, την φιλία, τον έρωτα, το σeξ... την ζωή.

Είχε πάρει μέρος και στην σειρά του Mega "Λαβ σόρυ", όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν στην σειρά «7 θανάσιμες πεθερές».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR