counter

Δήμητρα της Λέσβου: Εικόνες ντοκουμέντο από το τροχαίο που της στέρησε τη ζωή

Δήμητρα της Λέσβου: Εικόνες ντοκουμέντο από το τροχαίο που της στέρησε τη ζωή
Δήμητρα της Λέσβου: Εικόνες ντοκουμέντο από το τροχαίο που της στέρησε τη ζωή

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του Δημήτρη Καλογιάννη πριν από λίγους μήνες, που όλοι στη Λέσβο γνώριζαν με το όνομα Δήμητρα και είχε εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου.

Η Δήμητρα έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στις 9 Απριλίου, ωστόσο η σορός της ταυτοποίηθηκε δυο μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στα μέσα Ιουνίου.  

Σήμερα το protothema.gr έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, αλλά και λεπτομέρειες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το protothema.gr , οι πραγματογνώμονες κατάφεραν να ακολουθήσουν τις κινήσεις του 84χρονου οδηγού της μαύρης Mercedes, που αφού παρέσυρε τη «Δήμητρα της Λέσβου», την εγκατέλειψε και περίπου δύο χιλιόμετρα παρακάτω στάθμευσε το όχημα, ξεκόλλησε υπολείμματα ρούχων της Δήμητρας και τα πέταξε στο πεζοδρόμιο, ενώ το θύμα κειτόταν αβοήθητο στην άσφαλτο. Ο μηχανολόγος μηχανικός, κ. Φίλιππος Μπρέζας και ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, Αναστάσιος Δέδες, υπογράφουν τα υπομνήματα. Ο κ. Δέδες κάνει λόγω για  «ενέργεια δόλια και κατακριτέα» εκ μέρους του ηλικιωμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε δίπλωμα τριετίας που έληξε στις αρχές Ιουνίου ενώ το ανασφάλιστο όχημα ήταν στο όνομα της συζύγου του. Η τροχαία ενημερώθηκε από την ιδιοκτήτρια του οχήματος ότι ο οδηγός βρισκόταν στην Κλινική Μεσόγειος.

Στην έκθεση αυτοψίας της Τροχαίας, περιγράφεται με λεπτομέρειες το φρικτό συμβάν στις 05:10 το ξημέρωμα της 9ης Απριλίου. Ένα τροχαίο που αν ο ηλικιωμένος οδηγός είχε σταματήσει, ίσως σήμερα ο Δημήτρης Καλογιάννης να ήταν ζωντανός αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η «Δήμητρα της Λέσβου» φαίνεται πως χαροπάλευε δύο και πλέον ώρες μόνος και αβοήθητος σε κάποια άκρη της λεωφόρου Ποσειδώνος «Η υπηρεσία μας ενημερώθηκε για το τροχαίο ατύχημα την 07:15 ώρα. Τραυματίας πεζός ανευρέθη στον τόπο του ατυχήματος και διεκομίσθη με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τζάνειο. Το όχημα, την 07:50 ώρα της ιδίας ανευρέθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σταυθμευμένο και ασφαλισμένο στοβν παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού 183. Το όχημα έφερε υοικές ζημιέςστο εμπρόσθιο δεξιό μέρος, στη δεξιά εμπρόσθια πλευρά και στον δεξιό κεθρέπτη καθώς έλειπε το κάλυμμα του. Παραπλεύρως του σταθμευμένου οχήματος και δεξιά αυτού ανευρέθησαν τμήματα ενδυμάτων ερυθρού χρώματος».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR