counter

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της αδελφής της Ρούλας για το ανώνυμο τηλεφώνημα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της αδελφής της Ρούλας για το ανώνυμο τηλεφώνημα
Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της αδελφής της Ρούλας για το ανώνυμο τηλεφώνημα

Στην εκπομπή “T - Live” και την Γιώτα Κηπουρού μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Δείτε επίσης - Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της μετά στο μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα και η “σύμπτωση” με το κελάηδισμα του καναρινιού

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε σε όσους υποστήριξαν πως το τηλέφωνο στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έγινε από την 33χρονη και την ίδια.

Δήμητρα Πισπιρίγκου – Όσα δήλωσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τηλεφώνημα στην εκπομπή “T – Live”

«Δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε η Ρούλα και σας το λέω αυτό με κάθε βεβαιότητα. Αν όντως υπάρχει μία κοπέλα του Μάνου Δασκαλάκη, εάν δεν είναι η μητέρα αυτή που σας τηλεφώνησε, γιατί δεν βγήκε να το διαψεύσει; Χωρίς να δώσει στοιχεία της κόρης της, χωρίς να πει τίποτα.

Τι να σας πω… εγώ θα μιλήσω με τον δικηγόρο να το κοιτάξουμε αυτό το θέμα, να ζητήσουμε μία άρση απορρήτου να δούμε ποιος ήταν γιατί από ό,τι άκουσα πήραν στο δικό σας τηλέφωνο. Εγώ προσωπικά το έμαθα προχθές το δικό σας τηλέφωνο, δεν το είχα. Το έχει και ο κ. Δασκαλάκης όμως…

«Εγώ δεν το ακούω αυτό στο ηχητικό, αλλά… Εγώ θα σας πω το άλλο. Η Ρούλα… Γιατί εκεί το πάνε όλοι είτε η Ρούλα είναι είτε εγώ. Εγώ δεν είμαι σίγουρα, σας το λέω με βεβαιότητα. Και για τη Ρούλα σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα. Η Ρούλα δεν είναι τόσο χαζή…Σε όλες τις συνομιλίες που είχε με διάφορες δημοσιογράφους τύχαινε να κάθεται στο μπαλκόνι, είτε μέσα όταν είχε το καναρίνι μέσα και ακουγόταν. Δεν θα πήγαινε να κάτσει κάπου που να μπορεί να ακουστεί το καναρίνι. Όλα τα καναρίνια, το ίδιο κελάηδισμα έχουν», απάντησε για το καναρίνι.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου:  

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR