counter

Δήμητρα Παπαδήμα: Ο πρώτος της γάμος και η εμπλοκή του Γιάννη Μποσταντζόγλου στο διαζύγιό της

Δήμητρα Παπαδήμα: Ο πρώτος της γάμος και η εμπλοκή του Γιάννη Μποσταντζόγλου στο διαζύγιό της
Δήμητρα Παπαδήμα: Ο πρώτος της γάμος και η εμπλοκή του Γιάννη Μποσταντζόγλου στο διαζύγιό της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό People η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον πρώτο της γάμο με γνωστό σκηνοθέτη, αλλά και τον ρόλο που είχε στο διαζύγιό της, ο νυν σύντροφός της, Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή μου από τότε που γεννήθηκα. Ακόμα και στο μαιευτήριο βγήκα από την μητέρα μου με τα πόδια και με τραβούσαν με κουτάλες. Η ζωή μου είναι επεισοδιακή από μόνη της. Ο πρώτος μου σύζυγος, ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος, είναι 22 χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Μείναμε μαζί συνολικά έξι χρόνια εκ των οποίων τα δυο παντρεμένοι. Το διαζύγιό, μας το έβγαλε ο Γιάννης. Ήταν εκείνος που έτρεχε για τα χαρτιά!

Ύστερα από το διαζύγιό μου, δεν θέλησα να ξαναπαντρευτώ. Μάλιστα, όταν γεννήθηκε η μικρή-και επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι- στο καρτελάκι της έγραφε το επίθετο Παπαδήμα. Το είδε ο Γιάννης και τρελάθηκε. Πήγε αμέσως στο ληξιαρχείο στο Μαρούσι, την αναγνώρισε και πήρε κατευθείαν το επίθετό του».

Δεδομένου πως στην Ελλάδα, που με την  γραφειοκρατική της αρτηριοσκλήρωση, δημιουργούνται διάφορα θέματα, η απόκτηση παιδιού χωρίς να έχει προηγηθεί γάμος, δημιούργησε προβλήματα στην δική τους οικογένεια;

Η Δήμητρα Παπαδήμα ξεκαθάρισε: «Παρότι ο Γιάννης σαν χαρακτήρας είναι φτερό στον άνεμο, τα ρύθμισε όλα και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα για το παραμικρό. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε, την αναγνώρισε και πήρε το όνομά του: Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Τα τακτοποίησε όλα και ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά τα θέματα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR