counter

Δήμητρα Ματσούκα: Συντετριμμένη στην κηδεία της Άννας Συνοδινού - Φωτογραφίες

Δήμητρα Ματσούκα: Συντετριμμένη στην κηδεία της Άννας Συνοδινού - Φωτογραφίες
Δήμητρα Ματσούκα: Συντετριμμένη στην κηδεία της Άννας Συνοδινού - Φωτογραφίες

Από τη Γιώτα Δημητριάδη 

Το τελευταίο αντίο είπαν την Δευτέρα 11/1 στην μεγάλη κυρία του θεάτρου μας, Άννα Συνοδινού εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, του πολιτικού και του πνευματικού κόσμου.

Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, την ημέρα του Αη Γιαννιού και δημιούργησε μεγάλη θλίψη σε φίλους και συναδέλφους.

Η κηδεία της έγινε από το νεκροταφείο Βύρωνα  και στην νεκρώσιμο ακολουθία  παρευρέθησαν μεταξύ άλλων,ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά,οΒαγγέλης Μειμαράκης, Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Κώστας Πρέκας, η Ζωή Λάσκαρη, η Άννα Φόνσου, ο Μάριος Φραγκούλης και πολλοί άλλοι.

Με δάκρυα στα μάτια την αποχαιρέτησε και η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της είχε αναρτήσει στα social media μια φωτογραφία της με την εκλιπούσα από την σειρά «Ματωμένα Χώματα», που έπαιζαν μαζί και είχε γράψει : ««Είχα την τιμή να δουλέψουμε μαζί,ως θεία και ανιψιά στα γυρίσματα για τα "ματωμένα χώματα". Έξι μήνες σχεδόν καθημερινά.Θα τη θυμάμαι πάντα για το μεγάλο της ταλέντο και το υψηλό της χιούμορ.Η Άννα Συνοδινού,μια ηθοποιός μεγατόνων με ψυχή και ματιά κοριτσιού».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR