counter

Δήμητρα Ματσούκα: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιος την εξαπάτησε

Δήμητρα Ματσούκα: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιος την εξαπάτησε
Δήμητρα Ματσούκα: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιος την εξαπάτησε

Δήμητρα Ματσούκα

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» και στο δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίζεται την προσωπική της  ζωή. Επιπλέον, η Δήμητρα Ματσούκα δε δίστασε να εκφράσει και τη δυσαρέσκεια της για κάποιους που, όπως εξομολογείται  η ίδια, την εξαπάτησαν στο παρελθόν.

Η Δήμητρα Ματσούκα, καθισμένη απέναντί μου, στο δικό μου σπίτι, καταμεσήμερο καλοκαιριού, με φουλ air condition. Ο κλιματισμός στο σπίτι της είχε χαλάσει. Κοινό μυστικό πλέον ότι είναι δυσεύρετη, δεν μιλάει συχνά, φωτογραφίζεται σπάνια. Μετά από μακρά αποχή, η Δήμητρα στο «People». Και μάλιστα live, χωρίς e-mails και τυποποιημένες απαντήσεις. Πριν προλάβεις να τη μισήσεις για τα επικοινωνιακά κενά που μπορούν να τινάξουν τον προγραμματισμό ενός περιοδικού στον αέρα, μπορείς και να της παραδοθείς, θυσία στην παιδική της γλυκύτητα. Λοιπόν, γιατί ηθοποιός; «Όταν ανακοίνωσα στους δικούς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, θυμήθηκαν και οι δύο το ποίημα και το ρεζιλίκι. Θυμάμαι σαν τώρα το βράδυ που πήγαμε με μια παρέα από τη Γλυφάδα στο θέατρο για να δούμε την παράσταση Η Μικρή μας Πόλη, σε σκηνοθεσία Βολανάκη. Όταν βγήκαμε, είπα ¨εγώ αυτό θέλω να κάνω¨».

Σήμερα επιλέγει τη μη δημοσιότητα, πρόλαβε να ζήσει τη χρυσή δεκαετία των 90s, με τις ακριβές παραγωγές των εξωφύλλων. «Πάλι εξαιτίας του πατέρα μου, είχα επαφή από παιδί με τα ξένα περιοδικά και λάτρευα τις φωτογραφίσεις που έβλεπα σε αυτά. Προφανώς ήμουν πιο ματαιόδοξη, ως πιο μικρή, και έλεγα “ναι” σε concept που ήταν συγκλονιστικά, μα που συνοδεύονταν από φρικτά εξώφυλλα. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία κυρίων, πάντα αυτά που υπόσχονταν δεν τηρούνταν. ¨Πειραγμένα¨ εξώφυλλα κι εγώ εξαπατημένη».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR