counter

Δήμητρα Κατσαφάδου: Ο λόγος που δεν έχει σύντροφο - Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή;

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε την Τετάρτη η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών «La vie en Rose», επιτυχημένη χημικός και βραβευμένη επιχειρηματίας, που έγινε viral για την ατάκα της «η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή και τον λόγο που δεν έχει σύντροφο.

«Είναι 22 τα σκυλάκια μου. Τα έχω σαν παιδιά μου. Είναι όλα υιοθετημένα από τον δρόμο. Δυστυχώς έχω βρει πολλά στα σκουπίδια χτυπημένα, σκελετωμένα. Το άλλο το είχα βρει με κομμένα αυτάκια σε έναν γάμο που είχα πάει και το έχω περιθάλψει και ανήκει πλέον στην οικογένειά μας. Νομίζω ότι πρέπει να υιοθετούμε αδέσποτα σκυλιά, να μην αγοράζουμε. Τα έχω μέσα στο σπίτι, κοιμόμαστε αγκαλιά αλλά με βάρδιες για να μην αδικούνται κάποια. Γιατί δε μπορώ να έχω 20 σκυλιά αγκαλιά.

Όλοι πάντα θα έχουν κάτι να πουν. Ας το κάνουν να ησυχάσουν. Στην αρχή βομβαρδίστηκα με αρνητικά σχόλια. Όταν πάω να στεναχωρηθώ, διαβάζω ένα γράμμα που μου έχει γράψει μια γυναίκα που πήρε θάρρος από εμένα γιατί ξεκίνησε από το μηδέν. Με τιμάει παρα πολύ αυτό. Όλα έχουν τον χωροχρόνο τους…

Τώρα ήρθε όλη αυτή η έμπνευση που προσπαθούσα να μετουσιώσω τόσα χρόνια… και τώρα ήρθε η στιγμή. Ξεκίνησα σε ένα σπίτι στο Μενίδι, έφτιαχνα μόνη μου σε κατσαρόλες και είδα ξαφνικά ότι άρεσε σε πάρα πολλές γυναίκες αυτό που έκανα. Είναι φοβερό να πιστεύει κάποιος, όταν δεν πιστεύει κανείς σε σένα. Στην οικογένειά μου δε με πίστευε κανείς. Είχα πολύ καλή θέση σε φαρμακευτική εταιρεία αλλά προετοίμαζα τον εαυτό μου, πίστευα ότι κάτι θα γίνει. Όταν είπα στη μάνα μου ότι παραιτήθηκα μου είπε “Α, παιδί μου αυτοκτόνησες. Κρίμα» είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον λόγο που δεν έχει σύντροφο, η Δήμητρα Κατσαφάδου ανέφερε: «Δε με φλερτάρουν καθόλου. Καθόλου! Όταν θέτεις προτεραιότητες, αυτή η ενέργεια και η χημεία βγαίνει. Μου λείπει η συντροφικότητα. Είναι δύσκολο ένας σύντροφος να ανεχτεί 20 σκυλιά. Και επίσης ειναι δύσκολο να ανεχτεί και τη δική μου νοοτροπία. Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδιά. Θα θέλεις ο άλλος; Αν δε θέλει, δεν τον θέλω εγώ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR