counter

Δήμητρα Βαμβακούση: Το επάγγελμα, οι απώλειες στην οικογένεια της και η σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Δήμητρα Βαμβακούση: Το επάγγελμα, οι απώλειες στην οικογένεια της και η σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο
Δήμητρα Βαμβακούση: Το επάγγελμα, οι απώλειες στην οικογένεια της και η σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο νικητής του πρώτου Survivor και η όμορφη αθλήτρια πρόκειται να παντρευτούν, στον στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, ενώ κουμπάροι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας και η Ειρήνη Λουπασάκη.

Ποια είναι η όμορφη μελαχρινή κοπέλα που έκλεψε την καρδιά του γοητευτικού Γιώργου Αγγελόπουλου, του Ντάνου, που από το 2017 μέχρι σήμερα οι γυναίκες τρελαίνονται γι΄ αυτόν;

Δήμητρα Βαμβακούση: Βιογραφικό 

  • Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι 27 χρονών
  • Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ
  • Είναι αθλήτρια στο άλμα επι κοντώ
  • Αγαπάει τα ζώα και τη μόδα

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτό είναι το βιογραφικό του "Ντάνου"

 

Δήμητρα Βαμβακούση: Survivor

  • Η Δήμητρα Βαμβακούση συμμετείχε στο Survivor 2019 και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, αλλά έχασε από την Κατερίνα Δαλάκα. Το συγκεκριμένο Survivor δεν είχε την επιτυχία των προηγούμενων κύκλων και γι΄ αυτό οι παίκτες δεν απέκτησαν αναγνωρισημότητα.
  • Το 2015 η Δήμητρα Βαμβακούση είχε συμμετάσχει στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Λίγους μήνες αργότερα, ωστόσο, για  λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, της αφαίρεσαν τον τίτλο, δίνοντάς τον στην πρώτη επιλαχούσα.

Δήμητρα Βαμβακούση: Τα χτυπήματα της μοίρας

Όταν ήταν μόλις επτά χρονών, η Δήμητρα Βαμβακούση έχασε από καρκίνο τη μικρότερη αδελφή της. Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα όταν η ίδια ήταν 15 χρονών, έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της, με τον οποίο είχε καθημερινή επαφή, αφού έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Λίγα χρόνια αργότερα, έχασε και την κολλητή της φίλη από καρκίνο.

Δήμητρα Βαμβακούση: Η σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για σχέσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, όμως ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ποτέ τίποτα. Αυτή τη φορά και μάλιστα το διάστημα που οι φήμες φούντωσαν επέλεξε ο Ντάνος να κάνει στόρι με τη σύντροφό του. Η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση, μετράει λίγους μήνες αλλά όπως φαίνεται τα συναισθήματά τους είναι έντονα.

Δήμητρα Βαμβακούση: Instagram

Ο λογαριασμός της Δήμητρας Βαμβακούση στο Instagram είναι @dimitravmk κι έχει σχεδόν 100.000 followers.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR