counter

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η επανασύνδεση με τον σύντροφό της και ο λόγος που δεν πήγε στις Μαλδίβες με την Ιωάννα Τούνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η επανασύνδεση με τον σύντροφό της και ο λόγος που δεν πήγε στις Μαλδίβες με την Ιωάννα Τούνη
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η επανασύνδεση με τον σύντροφό της και ο λόγος που δεν πήγε στις Μαλδίβες με την Ιωάννα Τούνη

Την πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεσή τους, δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου, μίλησε ανοιχτά τόσο για τον χωρισμό, όσο και για την επανασύνδεση με τον σύντροφό της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τον λόγο που δεν πήγε στις Μαλδίβες για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη.

«Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το θέλαμε με τον άντρα μου. Τώρα είμαι έτοιμη για δράση. Θέλω να γυρίσω στην καθημερινότητά μου. Όταν είχε συμβεί ο χωρισμός μας, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Αλήθεια. Πιο πολύ αυτό που με πονούσε ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε. Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα, αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Aλεξανδράκη για Blue Horizon: "Εγώ ο πατέρας μου και ο αδελφός μου τρέχαμε να προλάβουμε το καράβι"

Του είπα δεν με ενδιαφέρει, ας χτυπιέσαι όσο θέλεις εγώ θα ανεβάσω φωτογραφία μας στα social media. Μου λένε ότι είσαι στη φαντασία μου. Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του» αποκάλυψε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε ερώτηση γιατί δεν ταξίδεψε στις Μαλδίβες με την Ιωάννα Τούνη, το μοντέλο είπε: «Δεν πήγα στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη γιατί στις Μαλδίβες πας τον χειμώνα, δεν πας τώρα, έχει μουσώνες. Να αφήσω την Ελλάδα να πάω στους μουσώνες; Με κάλεσε, αλλά εκείνο το διάστημα ήμουν εκτός με τον σύντροφό μου, λείπαμε. Δεν ξέρω πως της την βίδωσε να πάει εκεί πέρα. Ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό. Η Ιωάννα έχει όρεξη για ζωή. Ο Δημήτρης είναι σαν την πεθερά, “το παιδί, το παιδί”. Η Ιωάννα είναι πιο περιπετειώδης. Νονοί του παιδιού είναι η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, όχι εγώ. Τα παιδιά κάνουν πολλά περισσότερα χρόνια παρέα απ’ ό,τι κάνουμε εμείς και έχουν προτεραιότητα».

Πηγή φωτογραφίας: instagram - dimitraalexandraki1

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR