counter

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απάντηση στη Ραμόνα Βλαντή μετά τις δηλώσεις περί...ελληνικών

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απάντηση στη Ραμόνα Βλαντή μετά τις δηλώσεις περί...ελληνικών
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απάντηση στη Ραμόνα Βλαντή μετά τις δηλώσεις περί...ελληνικών

Την απάντησή της στη Ραμόνα Βλαντή έδωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” περί…ελληνικών.

«Νομίζω δεν συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω το λεξιλόγιο που έχω εγώ, αν το συγκρίνω με άλλες Ελληνίδες, ας πούμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά. Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω 4 γλώσσες. Ας μας πουν πόσες γλώσσες μιλούν και οι ίδιες», δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Επειδή που έχετε γεμίσει το dm με ένα δημοσίευμα με μια κοπέλα που έκανε κάποιες δηλώσεις για μένα σε σχέση με τα ελληνικά μου. Σας έχω πει ένα πράγμα που το έχει πει αυτό ο Καζαντζάκης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τούτη, να απαντάς με καλοσύνη στην κακία. Οπότε όλα καλά. Τα πιο ακριβά σχολεία του κόσμου, οι μεγαλύτερες σχολές μόδας, τα ινστιτούτα ομορφιάς δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που λέγεται ενσυναίσθηση, αγάπη και καλοσύνη. Μην ασχολείστε με τις πέτρες που σας πετάνε, να τις μαζεύετε και να χτίζετε αθόρυβα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR