counter

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτή είναι η ζωή της πριν το Nomads- Μαδαγασκάρη!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτή είναι η ζωή της πριν το Nomads- Μαδαγασκάρη!
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτή είναι η ζωή της πριν το Nomads- Μαδαγασκάρη!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι 28 χρονών, κατάγεται από την Κρήτη και  εργάζεται ως μοντέλο ενώ έχει λάβει μέρος σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημαντική στιγμή στην πορεία της στο modelling είναι η φωτογράφισή της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει συμμετάσχει σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Από το 2016 διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Λατρεύει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ αλλά η μεγαλύτερή της αγάπη είναι η σκυλίτσα της, η Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.  

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να ανακαλύψει τον εαυτό της μακριά από τις ανέσεις και την καλή ζωή αν και στο πίσω μέρος του μυαλού της, όπως λέει, βρίσκεται και η νίκη.

Περιμένει από τους συμπαίκτες της να της συμπεριφέρονται καλά γιατί αν δεν συμβεί αυτό, δηλώνει πως από ομαδική μπορεί να γίνει ατομική… βόμβα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR