counter

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από την παιδική της ηλικία - Θα την αναγνωρίζατε;

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από την παιδική της ηλικία  - Θα την αναγνωρίζατε;
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από την παιδική της ηλικία - Θα την αναγνωρίζατε;

 Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη εκτός από επιτυχημένες κυρίες της ελληνικές showbiz είναι και δύο καλές φίλες.

Μπορεί παλαιότερα να τους ζόριζε η απόσταση καθώς η μία έμενε στην Αθήνα ενώ η άλλη στην Θεσσαλονίκη πλέον έχουν εκμηδενίσει τα χιλιόμετρά αφού η Ιωάννα Τούνη μετακόμισε στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα έγινε γειτόνισσα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει δηλώσει πολλές φορές δημόσια ότι η γνωστή influencer της έχει συμπαρασταθεί κατά καιρούς σε δύσκολες περιόδους της ζωής της.

Το ίδιο από ότι φαίνεται κάνει όμως και το όμορφο μοντέλο και επιχειρηματίας καθώς βρίσκεται δίπλα στη Ιωάννα Τούνη μετά τον χαμό της μηέρας της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Δημοσίευσε φωτογραφία από την παιδική ηλικία της Ιωάννας Τούνη

Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία παιδική φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη που όπως θα δείτε δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε!

Αυτό σχολίασε χιουμοριστικά και η ίδια ενώ έγραψε στις αναρτήσεις της: «Σ’ αγαπώ πολυυυ…. Αναγνωρίζεις που είναι η Ιωάννα μικρή; Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει ίδιο πρόσωπο και ίδιο νάζι από μωρό. “Σοκ! Λες και έβγαλαν το πρόσωπό της και το έβαλαν σε παιδάκι».

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Η εξομολόγηση για την απώλεια βάρους της – “Έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, τα κιλά που έχασα είναι…”

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR