counter

Δηλώνει υπέρμαχος της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια και μιλάει για τη σεξουαλικότητά του

Δηλώνει υπέρμαχος της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια και μιλάει για τη σεξουαλικότητά του
Δηλώνει υπέρμαχος της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια και μιλάει για τη σεξουαλικότητά του

Σάκης Ρουβάς

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο 

Στο free press έντυπο “Antivirus”, ένα περιοδικό που αφορά την gay κοινότητα, μίλησε ο Σάκης Ρουβάς. Δηλώνει υπέρμαχος της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια και απαντάει σε αυτούς που υποστήριζαν επί σειρά ετών πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Έλληνας star τάχθηκε υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια δηλώνοντας: " Όταν έγινα πατέρας, ο κόσμος μου άλλαξε 100%.  Γνώρισα νέες πτυχές του εαυτού μου κι ένα νέο βάθος συναισθημάτων που αγγίζει το άπειρο. Αυτή η εμπειρία δεν εγκλωβίζεται σε κοινωνικές συμβάσεις και δεν χωράει σε στεγανά. Γονιός να γίνει όποιος έχει να προσφέρει ανεξάντλητη αγάπη σ’ αυτά τα θεϊκά πλάσματα που λέγονται παιδιά, όποια και αν είναι η σεξουαλική του ταυτότητα. Και είμαι σίγουρος ότι gay γονείς μπορούν να μεγαλώνουν υπέροχα παιδιά”.

Ο Σάκης Ρουβάς, βέβαια, δεν δίστασε να απαντήσει και σε όλους αυτούς που επί σειρά ετών αμφισβήτησαν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό: “ Ένα από τα πράγματα που έρχονται στο επίκεντρο όταν βρίσκεσαι στο προσκήνιο είναι η σεξουαλικότητα σου, στην οποία ο καθένας μπορεί να βάλει τη δική του ταμπέλα ανάλογα με τις προσωπικές του πεποιθήσεις. Εμένα μ‘ αρέσει να ζω και να επικοινωνώ τη σεξουαλικότητα μου και ο καθένας το εκλαμβάνει όπως του αρέσει”.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε αν θα παραδεχόταν ποτέ ανοιχτά τη διαφορετικότητά του, σε περίπτωση που ήταν gay, ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε: “ Η ενέργειά μας δηλώνει τα πάντα για μας και δεν κρύβεται αρκεί να μπορείς να τη διαβάσεις. Αν θα προσπαθούσα να την μπλοκάρω, δηλώνοντας κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είμαι δεν θα μπορούσα να ζω και να επικοινωνώ με τον τρόπο που το κάνω. Πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίζουμε αυτό που είμαστε και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να εκφραστεί σε όλες του τις διαστάσεις”.

Τέλος, δεδομένου πως και ο ίδιος παραβρέθηκε στο Athens Gay Pride πριν από λίγες εβδομάδες, δεν δίστασε να δηλώσει υποστηρικτής της κοινότητας των gay ατόμων: “Είμαι απόλυτος οπαδός της ισότητας δικαιωμάτων κι ευκαιριών. Όσο η κοινωνία δεν έχει ίδια μέτρα και σταθμά για την lgbt κοινότητα θα είμαι εδώ για να υποστηρίζω τους σκοπούς και τις διεκδικήσεις της. Πέρα από τα νομικά ζητήματα και την κοινωνική αναγνώριση με ενδιαφέρει πολύ και η ανθρώπινη διάσταση, πως ένας gay θα μιλήσει ανοιχτά στην οικογένειά του, πως θα γίνει αποδεκτός στο περιβάλλον του. Ξέρω πολλές ιστορίες ανθρώπων με τρομερά τραύματα από την οικογένεια και το σχολείο που ‘στοιχειώνουν’ τη ζωή τους. Εύχομαι να βρίσκουν τη δύναμη να το αντιμετωπίσουν και να έχουν την τύχη να βρίσκουν ανοιχτά μυαλά και αληθινή υποστήριξη στην πορεία τους”.

Σάκης Ρουβάς - Antivirus

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR