counter

Δηλητηρίασε τις έγκυες φίλες της από ζήλια!

Δηλητηρίασε τις έγκυες φίλες της από ζήλια!
Δηλητηρίασε τις έγκυες φίλες της από ζήλια!

Είναι μια ιστορία που μοιάζει να έχει βγει από σενάριο ταινίας τρόμου! Γυναίκα από την Αυστρία που ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί, αλλά είχε κάνει τρεις αποβολές, δηλητηρίασε τις έγκυες φίλες της για να τις οδηγήσει και εκείνες στην αποβολή!

Η ζήλια της 26χρονης  Angela Maier αποδείχτηκε φονική αφού δεν δίστασε να δηλητηριάσει τις φίλες της βάζοντας στα ποτά τους ένα φάρμακο που της είχε χορηγηθεί μετά την αποβολή της, με αποτέλεσμα να χάσουν τα μωρά τους κι εκείνες!

Η Angela Maier μετά τις δύο αποβολές που είχε υποστεί υπέφερε από κατάθλιψη, και όταν έμαθε ότι η νύφη της και η καλύτερή της φίλη έμειναν ταυτόχρονα έγκυος βγήκε εκτός εαυτού!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πρώτα κάλεσε την καλύτερη της φίλη στο σπίτι, και της πρόσφερε νερό με φάρμακο. Λίγη ώρα μετά εκείνη άρχισε να αιμορραγεί με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό της. Δυο μήνες αργότερα πρόσφερε δηλητηριασμένο νερό και στην γυναίκα του αδερφού της, με τα ίδια αποτελέσματα.  

Η αδίσταχτη γυναίκα δήλωσε στο δικαστήριο: “Δεν μπορούσα να σκέφτομαι ότι τα παιδιά τους θα μεγαλώνουν, ενώ το δικό μου ήταν νεκρό. Θα έπρεπε και το δικό μου να μεγαλώνει μαζί με τα δικά τους, αλλά αντί γι' αυτό, είχε πεθάνει, ενώ τα δικά τους ζούσαν”.

Η 26χρονη Angela Maier καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης, με το ελαφρυντικό της κατάθλιψης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR