counter

Δέσποινα Μοίρου: Aποκαλύπτει πως βίωσε την καραντίνα στην Αμερική

Δέσποινα Μοίρου: Aποκαλύπτει πως βίωσε την καραντίνα στην Αμερική
Δέσποινα Μοίρου: Aποκαλύπτει πως βίωσε την καραντίνα στην Αμερική

Στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε η Δέσποινα Μοίρου. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τις πρώτες δυο εβδομάδες της καραντίνας τις πέρασε στην Αμερική ενώ περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο η ίδια βιώνει και διαχειρίζεται την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Βρισκόσουν στην Αμερική, βιώνοντας μακριά από τη χώρα μας τη δύσκολη κατάσταση της πανδημίας του Covid-19. Πώς ήταν τα πράγματα εκεί;

«Έζησα την καραντίνα τις δύο πρώτες εβδομάδες. Οι Αμερικανοί είναι πειθαρχημένος λαός. Μόλις ανακοινώθηκαν τα μέτρα, όλοι μείνανε σπίτι. Νομίζω πως η κατάσταση είναι ίδια παντού. Προσωπικά, αγνοώ το «Μάτριξ» της ψευδαίσθησης που «ζούμε».

Θα ήθελες εκείνη τη στιγμή να βρισκόσουν στην Ελλάδα, δίπλα στους δικούς σου, καθώς η κατάσταση εδώ είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την Αμερική;

«Δεν θα ήθελα να επισκεφτώ γονείς και πιο ώριμες ηλικίες ανθρώπων για λόγους προστασίας. Σε αυτή την περίπτωση πάλι μόνη θα ήμουν και μετά την καραντίνα. Νοητά μόνο είναι καλό να ξέρεις ότι έχεις αγαπητά πρόσωπα πιο κοντά. Μετά το πέρας αυτής της κατάστασης, θα τους επισκεφτώ. Σέβομαι τη συνθήκη της προσωρινής απομόνωσης για προστασία»

Πώς βίωσες την καραντίνα;

«Για μένα δεν σταμάτησε η ζωή. Παραμένω το ίδιο δημιουργική. Γράφω συνεχώς νέα κείμενα, γράφω κι ένα βιβλίο για τη Θράκη, που δεν προλάβαινα τόσο καιρό, ενώ σήμερα έκανα πρώτη φορά make up και βίντεο ως Τζόνι Ντεπ, μετά από παραγγελία του μάνατζερ μου. Μετέφρασα ένα γερμανικό έργο στα αγγλικά, που ετοιμάζω με σπουδαίο σκηνοθέτη στο Χόλιγουντ. Είμαι εργασιομανής. Κάνω πολύ διαλογισμό. Ταυτόχρονα, γράφω δύο μελέτες αστρονομίας για το σπουδαίο «Beyond magazine».

Τι σε ανησυχεί περισσότερο;

«Δεν με ανησυχεί τίποτα. Είμαι ελεύθερη χωρίς κανένα φόβο θανάτου. Όπως λέει και ο Καζαντζάκης, «δεν φοβάμαι τίποτε, δεν ελπίζω τίποτε, είμαι ελεύθερη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR