counter

Δέσποινα Μοιραράκη: Στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους, με άγνωστο ιό από την Ινδία

Δέσποινα Μοιραράκη: Στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους, με άγνωστο ιό από την Ινδία
Δέσποινα Μοιραράκη: Στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους, με άγνωστο ιό από την Ινδία

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

Δύσκολες ώρες περνά η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ιό που κόλλησε στην Ινδία, όπως όλα δείχνουν.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, επέστρεψε από το ταξίδι της στην Ινδία και μέσα σε δύο ημέρες εμφάνισε πολύ υψηλό πυρετό και αφόρητους πόνους στο κορμί, εξαιτίας του ιού. Ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα: "Ήρθα από την Ινδία την προηγούμενη εβδομάδα και ύστερα από δύο ημέρες ανέβασα πολύ υψηλό πυρετό", λέει η επιχειρηματίας, εισαγωγής και πώλησης χαλιών, στην εφημερίδα Espresso και στην δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

"Το Σάββατο με έφερε ο άνδρας μου στο νοσοκομείο, όπουν μου έκαναν ενέσεις και μου έβαλαν ορούς προκειμένου να πέσει ο υψηλός πυρετός και να σταματήσουν τα ρίγη. Στη συνέχεια έφυγα γιατί δεν ήθελα να νοσηλευτώ". Δυστυχώς για εκείνη επέστρεψε και οι γιατροί δίνουν μάχη για να βρουν πιο είναι το επίμονο μικρόβιο, ο ιός που την έχει προσβάλει: "Έχω κάνει εξετάσεις για τύφο, για ελονοσία, για ό,τι υπάρχει. Οι γιατροί με έχουν "ξεσκονίσει", προσπαθούν να βρουν τι συμβαίνει. Δεν ξέρουν τί μικρόβιο είναι αυτό. Έχει σταλεί δείγμα αίματος στο Ινστιστούτο Παστέρ όσο και στο εξωτερικό. Κουράστηκα πολύ με το το ταξίδι μου στην Ινδία, την προετοιμασία της έκθεσης και ύστερα ήρθε και αυτό με φριτκούς πόνους και πυρετό. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ", εξομολογείται η Δέσποινα Μοιραράκη μέσα από το δωμάτιο ιδιωτικού νοσοκομείου στα Βόρεια προάστια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR