counter

Δέσποινα Κρητικού: Ραδιοφωνική παραγωγός...από κούνια!

Δέσποινα Κρητικού: Ραδιοφωνική παραγωγός...από κούνια!
Δέσποινα Κρητικού: Ραδιοφωνική παραγωγός...από κούνια!

Η Δέσποινα Κρητικού είναι το κορίτσι από τη Ρόδο που από όταν άρχισε να περπατά, σκόνταφτε ανάμεσα σε καλώδια, μικρόφωνα και δίσκους, επειδή η οικογενειακή επιχείρηση ήταν... ραδιοφωνικός σταθμός! Κάνοντας, λοιπόν, το "αγροτικό" της στο Ράδιο1, ήρθε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα εξαιτίας του Easy 97,2 όπου την ακούμε καθημερινά από τις 10:00 ως τις 14:00.
 
Το ραδιόφωνο υπάρχει στη ζωή σου από τη μέρα που γεννήθηκες λόγω του ραδιοφωνικού σταθμού που έχει ο πατέρας σου στη Ρόδο. Ασχολήθηκες με αυτό επειδή σου άρεσε ή σε οδήγησαν στο να σου αρέσει; 
 
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω κάνει πολλές φορές αυτή την ερώτηση στον εαυτό μου και πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα: Δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο καλύτερα! Το ραδιόφωνο υπάρχει στη ζωή μου από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω σαν άνθρωπος, το έχω αγαπήσει για όλα αυτά που φέρνει, καλά και κακά, άγχη και πίεση αλλά στο τέλος της ημέρας πάντα νιώθω πλήρης και τυχερή που κάνω αυτό που μου αρέσει σε επαγγελματικό επίπεδο! Σίγουρα παίζει ρόλο το γονίδιο. Το Ράδιο1 είναι η αρχή μου και έχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου! Φέτος κλείνει 29 χρόνια και είμαι πολύ περήφανη για αυτό! Οι γονείς μας ήταν ελαστικοί με το τι θα επιλέξουμε ως επάγγελμα και εγώ και η αδελφή μου η οποία ενώ αγαπάει πολύ την μουσική επίλεξε να γίνει ζαχαροπλάστης!
 
Από ποια ηλικία κάνεις δική σου εκπομπή;
 
Από τα 22 μου που τελείωσα τις σπουδές μου και γύρισα στη Ρόδο ξεκίνησα να δουλεύω επαγγελματικά στο ραδιόφωνο. Ερασιτεχνικά άρχισα να ασχολούμαι από τα 16 μου!
 
Ο Easy 97,2 έχει ξένη μουσική, εσύ όταν διασκεδάζεις προτιμάς ελληνική ή ξένη μουσική;
 
Κυρίως προτιμώ ξένη μουσική και ιδιαιτέρως ξένη ροκ μουσική αλλά με καλή παρέα όλα τα είδη συνδυάζονται! H διασκέδαση μου τα τελευταία χρόνια περιορίζεται κυρίως σε συναυλίες και νιώθω πολύ όμορφα που όλο και περισσότερα ονόματα παγκοσμίου φήμης επισκέπτονται τη χώρα μας για συναυλίες!
 
Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι και γιατί; 
 
Το αγαπημένο μου τραγούδι που όποτε ακούω στον Easy 97,2 μου φτιάχνει τη διάθεση αν και έχει ένα γλυκόπικρο μήνυμα είναι η διασκευή του Wild World από τον Maxi Priest. Δε μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τι είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο, η μουσική ή οι στίχοι όμως κάθε φορά που το ακούω πραγματικά ανατριχιάζω!
 
Το ιδανικό ραντεβού ποιο τραγούδι θα είχε ως soundtrack; 
 
Δύσκολη ερώτηση! Χαχαχα .. βέβαια πολλές φορές έχουμε ξεχωρίσει ένα ραντεβού επειδή κάποιο όμορφο τραγούδι έπαιζε στο background και έκανε εκείνη τη στιγμή λίγο πιο.. ξεχωριστή! Θα σου πω ένα πολύ πρόσφατο τραγούδι που ταιριάζει σε μια πιο ρομαντική στιγμή.. Lady Gaga, Bradley Cooper – Shallow από την ταινία A Star Is Born!
 
Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε ότι στόχος σου είναι να μπορείς να κάνεις πολλά ταξίδια. Ποιο από αυτά που έχεις κάνει σου έχει μείνει αξέχαστο και ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σου; 
 
Τα ταξίδια είναι τρόπος ζωής και αδιαμφισβήτητα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους γεμίζοντας μας εμπειρίες. Προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα μπορώ στον ελεύθερο μου χρόνο έστω και μικρά! Το ταξίδι που είναι στην κορυφή της λίστας μου ήταν η Ισλανδία τον Μάρτιο του 2015. Μια πραγματική εμπειρία ζωής! Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε έναν άλλο πλανήτη, γίνεσαι ένα με τη φύση ενώ δεν πιστεύεις πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει μια εικόνα για αυτό είπα να το επαναλάβω το Πάσχα! 
 
Εκτός από τη Ρόδο, σε ποιο άλλο μέρος της Ελλάδας απολαμβάνεις να ταξιδεύεις;
 
Στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη που έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου λόγω σπουδών αλλά και πολύ αγαπημένων ανθρώπων που βρίσκονται εκεί!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR