counter

Η δημόσια συγγνώμη της Δέσποινας Καμπούρη στην κόρη της: " Σε παραμέλησα..."

Η δημόσια συγγνώμη της Δέσποινας Καμπούρη στην κόρη της: " Σε παραμέλησα..."
Η δημόσια συγγνώμη της Δέσποινας Καμπούρη στην κόρη της: " Σε παραμέλησα..."

Η Δέσποινα Καμπούρη βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία δίπλα στον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και τις δυο κορούλες τους. Η απόκτηση των παιδιών της έχει φέρει την ολοκλήρωση και την πληρότητα στην παρουσιάστρια, καθώς ο ρόλος της μαμάς είναι κάτι που απολαμβάνει στο μέγιστο. 

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Καμπούρη: Τρυφερές αγκαλιές με τη νεογέννητη κορούλα της

Η Δέσποινα είναι μια πολύ στοργική μανούλα που φροντίζει να γεμίζει τον χρόνο της με τα δυο της κοριτσάκια. Το μεσημέρι της Τρίτης, μάλιστα, μας έδειξε την πιο τρυφερή πλευρά του εαυτού της, κάνοντας μια συγκινητική εξομολόγηση δημοσίως, στη μεγάλη της κόρη, Έλενα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με εκείνη και την κόρη της, ενώ στο σχόλιο με το οποίο τη συνόδεψε αναπολεί τις ανέμελες στιγμές τους και απολογείται για όλες εκείνες τις φορές που δεν κατάφερε να είναι μαζί της όσο εκείνη θα ήθελε επειδή έπρεπε να φροντίσει και την αδερφούλα της. 

"Συγνώμη Έλενα… "Συγνώμη αν σε παραμέλησα κάποιες φορές που με ζητούσες επίμονα. Ήταν επειδή η αδερφή σου με είχε απόλυτη ανάγκη και της έδωσα προτεραιότητα. Αλλά ξέρεις κάτι; Μου λείπουν οι δικές μας μοναδικές στιγμές που απολαμβάναμε μόνο εσύ κι εγώ, η μία την άλλη. Μόνες στο σπίτι να κυνηγιόμαστε και να ακούγονται τα γέλια μας σε όλο το τετράγωνο. Τώρα πρέπει να κάνουμε απόλυτη ησυχία όταν κοιμάται το μωρό για να μη το ξυπνήσουμε και κλαίει..." έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR