counter

Δέσποινα Βανδή: Το σχόλιο follower σε φωτογραφία της και η αφοπλιστική απάντησή της

Δέσποινα Βανδή: Το σχόλιο follower σε φωτογραφία της και η αφοπλιστική απάντησή της
Δέσποινα Βανδή: Το σχόλιο follower σε φωτογραφία της και η αφοπλιστική απάντησή της

Η Δέσποινα Βανδή αυτές τις ημέρες παραμένει στο σπίτι της και υπακούει τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για πρόληψη και την μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Η γνωστή τραγουδίστρια περνάει δημιουργικό χρόνο με την αγαπημένη της οικογένεια και κάνει πράγματα που της αρέσουν και την ευχαριστούν.

Μάλιστα, αυτό που λατρεύει περισσότερο η Δέσποινα Βανδή είναι η μαγειρική και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνταγές της.

Αυτή τη φορά, η ίδια μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και ετοίμασε τόσο για εκείνη όσο και για τα παιδιά και τον σύζυγό της, μια σούπα με λαχανικά.

«Αυτές τις μέρες ειδικότερα δώστε σημασία στο τι τρώτε!Η καλή τροφή είναι το σωστό καύσιμο που χρειάζεται το σώμα μας και δυναμώνει συνάμα το ανοσοποιητικό μας! Δύσκολα αυτές τις μέρες να αντισταθείς στα τσιμπολογηματα! Εμένα γιατί πάντα με πιάνει τρελα μετά τις 22:00;Δεν ξέρω! Οπότε τις ώρες που έχουμε «σώας τας φρένας» και...τας νευρας. φτιάξτε μια ωραία σούπα με λαχανικά με βάση το kale η ο,τιδηποτε άλλο θρεπτικό όπως το μπρόκολο! Σέλινο κρεμμύδι καρότο η βάση για οποιαδήποτε σούπα ε @vdriskas-μην πεις όχι και ρεζιλευτώ- και μετά ο,τι άλλο έχετε στο ψυγείο σας! Εγώ στη συγκεκριμένη έχω προσθέσει πατάτα και αρκετό kale! Φτιάξτε σούπες για το βράδυ! Πειραματιστείτε! Τόσο χρόνο έχουμε ελεύθερο άλλωστε!Θα νιώσετε ωραία!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που απεικονίζει την σούπα που έφτιαξε η Δέσποινα Βανδή.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ωστόσο, αντικρίζοντας αυτή τη φωτογραφία μια follower της Δέσποινάς Βανδή έφερε αντίρρηση για την γνησιότητά της και δήλωσε πως δεν την τράβηξε η τραγουδίστρια λέγοντας: «Βρε Δεσποινάκι αυτή η φωτογραφία είναι από το site….Καλό είναι να το αναφέρει στο post σου».

Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση: «Κορίτσι μου μη λες ανακρίβειες σε παρακαλώ!Είναι από την κουζίνα μου!».

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR