counter

Δέσποινα Βανδή: Πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης “Γεια-The musical”- Το κοινό βίντεο με τον Φοίβο, η αγκαλιά και το φιλί

Δέσποινα Βανδή: Πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης “Γεια-The musical”- Το κοινό βίντεο με τον Φοίβο, η αγκαλιά και το φιλί
Δέσποινα Βανδή: Πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης “Γεια-The musical”- Το κοινό βίντεο με τον Φοίβο, η αγκαλιά και το φιλί

Επίσημη πρεμιέρα κάνει σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου η παράσταση “γεια-the musical” στο θέατρο Ριάλτο.

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του “γεια”, τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος.

Τα τραγούδια από το «γεια», που κυκλοφόρησε πριν από 21 χρόνια και που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης είναι και η Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε ερμηνεύσει με επιτυχία τα κομμάτια του δίσκου.

Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγη ώρα και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του έργου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό βίντεο με τον Φοίβο. Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η συνάντηση γίνεται μετά από πολλά δημοσιεύματα για φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Βάλε χρώμα στο μακιγιάζ σου όπως η Δέσποινα Βανδή - Η σκιά που ταιριάζει τέλεια σε καστανά μάτια

«Έχω αγωνιααααα!!! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση!Σα να μην πέρασε μια μέρα!20 χρονια μετά!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα του βίντεο που την βλέπουμε με τον Φοίβο να κάνουν μια αγκαλιά και να του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

Όσα είπε πρόσφατα ο Φοίβος για τη Δέσποινα Βανδή

«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος Γεια έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Παρότι είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου πέταξε την ιδέα για να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Τότε ήταν ένας από τους παροιμιώδεις δίσκους, και κοιμόμουν 3 μήνες στο στούντιο σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”. Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου, διότι η Δέσποινα υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα. Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα 17 χρόνια, την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας τσακωμός. Την έχω προσκαλέσει στην παράσταση», είχε πει ο Φοίβος πριν από μερικές ημέρες στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR