counter

Δέσποινα Βανδή: Παρακολούθησε και αποθέωσε ταινία που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης!

Δέσποινα Βανδή: Παρακολούθησε και αποθέωσε ταινία που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης!
Δέσποινα Βανδή: Παρακολούθησε και αποθέωσε ταινία που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνίστησε στην ταινία του Μαρσέλ Μπαρένα, “Mediterraneo: Ο νόμος της θάλασσας” που κυκλοφόρησε το 2021.

Μια ελληνική συμπαραγωγή επίκαιρη και βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Οσκαρ Καμπς, ιδρυτή της ΜΚΟ Open Arms, η οποία ασχολείται με τη διάσωση προσφύγων στη Μεσόγειο. Η ταινία απέσπασε 3 βραβεία Γκόγια.

Mediterraneo: Ο νόμος της θάλασσας - Η υπόθεση της ταινίας

Φθινόπωρο του 2015. Δύο Ισπανοί ναυαγοσώστες ταξιδεύουν στη Λέσβο λίγο αφού είδαν τη συγκλονιστική φωτογραφία ενός μικρού αγοριού που πνίγηκε στη Μεσόγειο. Καταφθάνουν εκεί για να ανακαλύψουν μια αδιανόητη πραγματικότητα: χιλιάδες άνθρωποι διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά προσπαθώντας να διασχίσουν τη θάλασσα με επισφαλείς βάρκες, ώστε να αποδράσουν από τις ένοπλες συγκρούσεις και άλλες δυστυχίες στις χώρες τους. Στην ταινία παίζουν ακόμη: Στάθης Σταμουλακάτος, Σέρτζι Λόπεζ, Έντουαρντ Φερνάντεζ, Ντάνι Ροβίρα, Άννα Καστίλο, Γιάννης Νιάρος, Μελίκα Φορουτάν, Πίτερ Ράντλ, Κωνσταντίν Συμσίρης.

Δείτε επίσης! Δέσποινα Βανδή: Συναντήθηκε με τον Ιάσονα Αποστολόπουλο, "Είναι σημαντική η παρουσία του"

Την ταινία είδε η Δέσποινα Βανδή

Την εν λόγω ταινία παρακολούθησε η Δέσποινα Βανδήμε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων που ήταν χθες και προβλήθηκε στα Εξάρχεια και στον κινηματογράφο ΒΟΞ. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την αποθέωσε. 

«Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Συγκίνηση, προβληματισμός, αφύπνιση. Υπόκλιση στην ανθρωπιά του ανθρώπου», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR