counter

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαϊδης: Μαζί χθες βράδυ σε party γενεθλίων στη Γλυφάδα

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαϊδης: Μαζί χθες βράδυ σε party γενεθλίων στη Γλυφάδα
Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαϊδης: Μαζί χθες βράδυ σε party γενεθλίων στη Γλυφάδα

Βανδή Νικολαϊδης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης φαίνεται πως ζουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο, δημιούργησαν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τώρα που τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει αρκετά και πηγαίνουν στο σχολείο, είναι η ώρα για να περνούν περισσότερο χρόνοι οι δυο τους.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης, έφτασαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο bar restaurant Egomio Ache στην Γλυφάδα και το FTHIS.GR σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για όσα έγιναν εκεί. Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε δείπνο, που παρέθεσε φιλικό τους πρόσωπο για τα γενέθλιά του. Η Δέσποινα Βανδή, πολύ εντυπωσιακή, είχε τα μαλλιά της χτενισμένα σε μπούκλες και ήταν άψογα βαμμένη. Ένας λόγος παραπάνω, αφού το ίδιο πρωί είχε την φωτογράφηση για την νέα της δισκογραφική δουλειά. Για την έξοδό της επέλεξε λευκό πουκάμισο, σκούρο παντελόνι και εντυπωσιακό παλτό, σε μπλε χρώμα. Βανδή και Νικολαϊδης, αμέσως μόλις μπήκαν στο χώρο, ευχήθηκαν στην εορτάζουσα και κάθισαν στο μεγάλο τραπέζι που είχε κρατηθεί ειδικά για την περίσταση. Ο Ντέμης Νικολαϊδης αρκετά ευδιάθετος, συνομιλούσε για αρκετή ώρα με την παρέα του. Κάποια στιγμή η Δέσποινα Βανδή απομακρύνθηκε από το τραπέζι για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Η συνομιλία της κράτησε αρκετή ώρα, με την τραγουδίστρια να ακούει... ευχάριστα, αν κρίνουμε από τις εκφράσεις του προσώπου της. Μόλις επέστρεψε στο τραπέζι, κάθισε δίπλα στον σύζυγό της, εξιστορώντας του τι είχε ειπωθεί στο τηλεφώνημα.

Εντύπωση μας προκάλεσε για ακόμη μία φορά πώς ενώ τόσες φορές έχει υπονοηθεί από τα μέσα με κακόβουλα δημοσιεύματα ότι χωρίζουν και αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση τους, εκείνοι για κάποιον που τους είδε από κοντά, έδειχναν όχι μόνο να είναι καλά και ευτυχισμένοι, αλλά και πάρα πολύ ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια γάμου, αν κρίνει κανείς από το πως κοίταζε ο ένας τον άλλο στα μάτια και από το πόσο τρυφερά κρατιόντουσαν. Και ήταν μια βραδιά χαλαρή, φιλική, χωρίς φωτογράφους και κάμερες.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης αποχώρησαν μαζί από το bar restaurant λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με προορισμό το σπίτι τους στην Βούλα, έχοντας περάσει όμορφα με φίλους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR