counter

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο γάμος και ο χωρισμός

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο γάμος και ο χωρισμός
Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο γάμος και ο χωρισμός

Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Με μία επίσημη ανακοίνωση η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής γνωστοποίησαν πως παίρνουν διαζύγιο.

Η ανακοίνωση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Η γνωριμία της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια» δήλωσε σε συνέντευξή της τον Απρίλιο του 2020 στο Ενώπιος Ενωπίω και στον Νίκο Χατζηνικολάου. (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο)

«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο» είπε στην ίδια συνέντευξη ο Ντέμης Νικολαΐδης

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης - Ο γάμος

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου του 2003 μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Ο γάμος τους ήταν κλειστός με καλεσμένους ελάχιστους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Η είσοδος ήταν κλειστή και στους φωτογράφους, οι οποίοι όσο κι αν προσπάθησαν να κλέψουν κάποια στιγμή απο το μυστήριο δεν τα κατάφεραν ποτέ. Άλλοι φωτογράφοι σκαρφάλωσαν σε δέντρα και άλλοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο από τη θάλασσα.

Τελικά για πρώτη φορά είδαμε φωτογραφίες του γάμου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη τον Απρίλιο του 2020 στη συνέντευξη της τραγουδίστριας στον Νίκο Χατζηνικολάου

"Ο Ντέμης δεν είχε δαχτυλίδι στη δική του πρόταση γάμου. Δεν έγινε με αυτά που βλέπετε στις ταινίες τις αμερικάνικες ούτε στις ελληνικές, έγινε πολύ απλά, πολύ ήσυχα, πολύ ξαφνικά" είχε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες μετά από το τέλος συναυλίας της με την Έλενα Παπαρίζου τον Ιούνιο του 2017.

Δέσποινα Βανδή - Τι έλεγε για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο DOT;

Δεν ξέρω πως γίνεται να είμαι ακόμα καψούρα με τον Ντέμη, μου προέκυψε. Τον άνθρωπο που αγαπάς ή ερωτεύεσαι, τον αγαπάς και τον ερωτεύεσαι για συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά στη διάρκεια των χρόνων, μπορεί να χαθούν, να μετατραπούν, να μεταλλαχθούν… Δεν αισθάνθηκα ποτέ κοιτώντας τον Ντέμη ότι δεν είναι ο άνθρωπος που αγάπησα. Κάθε μέρα βλέπω σε αυτόν τον λόγο και την αιτία που είμαι μαζί του και τον θέλω ακόμη. Του το λέω και του το δείχνω

Δεν μπορώ να σου πω ότι 18 χρόνια που είμαστε μαζί τα χαρακτηρίζει ένα αχαλίνωτο πάθος. Σημασία έχει ότι υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Σημασία έχει να τον θέλεις και να σε θέλει ο άλλος, να μην αισθανθείς ποτέ δεδομένος»

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης:  Η πολυσυζητημένη συνέντευξη στο Discovery Channel

To Discovery Channel παρουσίασε μια σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη σε κάποιους από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτούς και η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και το διάσημο ζευγάρι άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στις τηλεοπτικές κάμερες. Στη συγκεκριμένη εκπομπή μάλιστα ακούστηκε να παρομοιάζουν την Ελληνίδα τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της με το ζεύγος David και Βικτόρια Beckham.

Δέσποινα Βανδή: Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό της διάσημης τραγουδίστριας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR