counter

Δέσποινα Βανδή: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε τρίτο παιδί

Στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και την Όλγα Λαφαζάνη, μίλησε η Δέσποινα Βανδή με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο musical, Mamma Mia.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, στις μαγειρικές της ικανότητες, αν σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για την σειρά ρούχων που έχει δημιουργήσει.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την εξομολόγησή της:

-Εσείς είστε και μια πολύ καλή μαμά, σας έχουν ζητήσει τα παιδιά ένα τρίτο παιδί; Το είχατε σκεφτεί ποτέ;

Τρίτο παιδί; Τρίτο παιδί το σκεφτόμουν παλαιότερα αλλά δεν, μετά όταν μπαίνεις σε μία διαδικασία και ξεπαιδιάζεις,  λες πο πο πως μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία πάλι από την αρχή, ξεκινάς κυτταρίτιδα, μετά να χάσεις, μετά είναι οι αϋπνίες ,οι μαύροι κύκλοι, δεν κοιμάται το βράδυ, τα δόντια και όλο αυτό όταν το έχεις περάσει και είναι τα παιδιά σε μία κατάσταση που επικοινωνείς και συνεννοείσαι και είναι όλα καλά, λες παναγιά μου πως ξαναμπαίνεις σε αυτό; Για αυτό όποια είναι να κάνει, να το κάνετε κοντά κοντά κορίτσια, αφού θα φάτε το πακέτο που θα το φάτε, φάτε το όλο μαζί μετά να χαλαρώσετε.

-Τα έχετε περάσει μετά αυτά; το άγχος; να χάσετε τα κιλά; την ανασφάλεια;

Φυσικά, δεν ήταν απλό θέμα ανασφάλειας, ήταν θέμα δουλειάς και έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά μου, έπρεπε να χάσω το βάρος μου. Στην Μελίνα το απόλαυσα, δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Στο Γιώργο έπρεπε να γυρίσω σε 4 μήνες από την ώρα που γέννησα γιατί είχα εμφανίσεις, δεν είχα το χρόνο τόσο ιδιαίτερα να το απολαύσω και δεν ήμουν από τις γυναίκες που τα χάνουν εύκολα, παιδεύτηκα πάρα πολύ. Πολύ γυμναστική, πολύ διατροφή, μεγάλο σπάσιμο νευρών, να λες μαρούλι έφαγα το προηγούμενο βράδυ πως γίνεται να πάρω 100 γραμμάρια και να μην χάσω.

Δείτε τη συνέντευξή της στο παραπάνω video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR