counter

Δέσποινα Βανδή: Με total black look στο Μοναστηράκι

Δέσποινα Βανδή: Με total black look στο Μοναστηράκι
Δέσποινα Βανδή: Με total black look στο Μοναστηράκι

Από την Χριστίνα Μόνη 

Η Δέσποινα Βανδή διανύει μια περίοδο γεμάτη υποχρεώσεις καθώς βρίσκεται σε πρόβες για την επιστροφή της στη σκηνή την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στην Πύλη Αξιού της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα για το video clip για το νέο της τραγούδι «Μια ανάσα μακριά σου» και όπως καταλαβαίνεται το τρέξιμο δεν λείπει από την ζωή της. Η Δέσποινα Βανδή όμως βρίσκει πάντα χρόνο για τον εαυτό της ώστε να καταφέρνει να χαλαρώσει.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την απαθανάτισε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι βρέθηκε η καλλιτέχνιδα και απήλαυσε την βόλτα της με casual total black look ρίχνοντας μια ματιά στα καταστήματα και αυτό γιατί παράλληλα με τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα σε έναν ακόμα χώρο που λατρεύει, τη μόδα.

Η τραγουδίστρια φέτος θα παρουσιάσει την πρώτη της προσωπική συλλογή ρούχων, Despina Vandi, στην οποία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την προετοιμασία, τον σχεδιασμό και την παρουσίασή της.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR