counter

Δέσποινα Βανδή: Η συνταγή της για το απογευματινό γεύμα …τα σπάει!

Δέσποινα Βανδή: Η συνταγή της για το απογευματινό γεύμα …τα σπάει!
Δέσποινα Βανδή: Η συνταγή της για το απογευματινό γεύμα …τα σπάει!

Βανδή

  

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Είναι μια στοργική μανούλα και σύζυγος, αλλά και μια γυναίκα, που ξεχωρίζει για την καλαισθησία, την ομορφιά αλλά και την υπέροχη φωνή. Οι εμφανίσεις της αποτελούν συχνά αντικείμενο συζήτησης, αφού η τραγουδίστρια καταφέρνει πάντα με τον τρόπο της να ξεχωρίζει.

Συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Όταν δεν εργάζεται η Δέσποινα Βανδή περνάει όμορφες στιγμές με τα δυο της παιδιά και με τον σύζυγό της. Πολύ συχνά μάλιστα μπαίνει στην κουζίνα και μεγαλουργεί γιατί μπορεί να μην της φαίνεται όμως είναι μια παραδοσιακή μανούλα.

Το απόγευμα της Κυριακής η καλή της φίλη Μάνια Ντέλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το απογευματινό γεύμα που ετοίμασε και τη συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Ψωμί γεμιστό με φέτα… η τέχνη του να φτιάχνεις πράγματα γι’ αυτούς που αγαπάς… Δέσποινα Βανδή η συνταγή σου τα σπάει!!! Σ’ αγαπώ γιατί ποτέ δεν σταματάς να δίνεις… να φροτνίζεις… να νοιάζεσαι… να αναζητάς…. Καινούργια πράγματα. Τραγούδι… ρούχα…. Φαγητό…. Μακάρι να σε γνώριζαν όλοι όπως εγώ!».

Διαβάστε επίσης : Η κορούλα της Ελληνίδας παρουσιάστριας δεν σταματά τα παιχνίδια με τη νονά της

Διαβάστε επίσης : Η κορούλα της Ελληνίδας παρουσιάστριας έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR