counter

Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζεται να δοκιμάσει την πιο sexy τούρτα από μαύρη δαντέλα

Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζεται να δοκιμάσει την πιο sexy τούρτα από μαύρη δαντέλα
Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζεται να δοκιμάσει την πιο sexy τούρτα από μαύρη δαντέλα

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει δείξει η Δέποινα Βανδή στη ζαχαροπλαστική και για όλα  αυτά ευθύνεται η καλή της φίλη Μάνια Ντέλου. Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια πειραματίζεται και φτιάχνει πολύ εντυπωσιακά γλυκά για τα παιδιά και τους φίλους της. Μια εντυπωσιακή τούρτα έφτιαξε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Μια sexy τούρτα με δαντέλα μαύρη σε παλ απόχρωση του θαλασσί έχοντας πάνω της το γράμμα “Μ” ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια φανερά εντυπωσιασμένη από τη λαχταριστή τούρτα είναι ένα βήμα πριν να βουτήξει το δάχτυλο της μέσα, για να γευτεί την τούρτα από δαντέλα που έφτιαξε η Μάνια Ντέλου για τα γενέθλια της.

Η Μάνια Ντέλου που κάποτε υπήρξε ένα από τα πιο top ονόματα του modeling έχει αφήσει πίσω της αυτήν την εποχή. Το διακεκριμένο μοντέλο εξελίχθηκε σε μία εξαίρετη και ταλαντούχα ζαχαροπλάστισσα καθώς παρακολουθεί σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και τα εδέσματα της είναι θαυματουργά!

Η Μάνια Ντέλου αποφάσισε να αφήσει τις πασαρέλες και να αφιερωθεί στην οικογένεια της κάτι που την οδήγησε τελικά να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική. Μέσα από τα παιδικά parties και την ενασχόλησή με τα παιδιά της, πειραματιζόταν με γλυκά και φαγητά. Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο όταν άρχισε να κάνει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και έφτιαξε την τούρτα της κόρης της φίλης και συνεργάτιδας, Τζωρτζίνας Έλληνα.

Το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, καθώς το πρώην μοντέλο φαίνεται να έχει ταλέντο. Η sexy τούρτα από δαντέλα που έφτιαξε η Μάνια Ντέλου και προκάλεσε το θαυμασμό της Δέσποινας Βανδή έχει αποσπάσει αρκετά like και σχόλια στο instagram. Οι δυο φίλες έβγαλαν και μια φωτογραφία μαζί στην οποία η Δέσποινα Βανδή της εύχεται χρόνια πολλά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR