counter

Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζει ντουέτο με την Άννα Βίσση; - Τι απαντά η τραγουδίστρια;

Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζει ντουέτο με την Άννα Βίσση; - Τι απαντά η τραγουδίστρια;
Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζει ντουέτο με την Άννα Βίσση; - Τι απαντά η τραγουδίστρια;

Στην εκπομπή “Mega Star” και την Κόνι Μεταξά παραχώρησε συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Φοίβο, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός ντουέτου με την Άννα Βίσση.

«Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω τον Γιώργο Θεοφάνους. Μας έχει χαρίσει υπέροχες δημιουργίες και είμαι από τους τυχερούς που ήρθε η στιγμή να ερμηνεύσω τραγούδια του. Έχουμε χημεία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Δεν έγινε νωρίτερα η συνεργασία γιατί δεν ήταν τότε ο σωστός χρόνος», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Με τον Φοίβο θα συνεργαζόμουν ξανά. Το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μου διαδρομής είναι ο Φοίβος. Υπάρχει πολλή αγάπη. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από τον Φοίβο», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Φοίβο.

Όσον αφορά τις φήμες που κυκλοφορούν και τη θέλουν να κάνει ντουέτο με την Άννα Βίσση απάντησε: «Δεν  έχουμε κάτι στα σκαριά αυτή την στιγμή με την Άννα Βίσση για να βγει. Ήταν στα πλαίσια ότι μπορεί να κάνουμε αυτό, μπορεί να κάνουμε και το άλλο. Όλο αυτό έχει μείνει στον αέρα και όλα αυτή την στιγμή είναι στον αέρα. Αν είναι ένα ωραίο τραγούδι που μας πηγαίνει και πολύ, φυσικά θα το ήθελα. Υπάρχει κάτι που της είπα, αλλά δεν θα το πω».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή:  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR